x

Iza kulisa Anastasijinog rođendana: Majka i kćerka rasplakale Marinu Tucaković!

Nasljednica Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović preksinoć je napravila gala slavlje povodom 21. rođendana i tim povodom u jednom prijestoničkom restoranu okupili su se brojni estradnjaci i pripadnici javnog života. Sve je zanimalo kako je proteklo slavlje, a za Srpski telegraf izvor blizak Ražnatovićima nam je otkrio najemotivnije trenutke sa Anastasijine proslave.

- Ceca i Anastasija su pjevale do četiri ujutru. Kada čujete njih dvije u duetu, to je da se naježite. Marina Tucaković je čak i pustila suzu koliko je to bilo emotivno - rekao nam je izvor sa lica mjesta.

Takođe je bilo i više nego emotivno kada se Tasa obratila prisutnima i zahvalila što su joj uveličali slavlje, ali tada nije mogla a da ne spomene njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

- Svi ljudi koje volim su tu, jedina osoba koja mi veoma nedostaje je moj tata. Da je on tu, bila bi to cjelokupna radost - rekla je Tasa sa suzama u očima.


Nakon toga Ceca je prišla svojoj mezimici, poljubila je u glavu, a onda su zajedno zapjevale, a, po svemu sudeći, pjesma "Pile" je bila posvećena Arkanu.

- Ceca nije krila sreću zbog svoje nasljednice, pa cijelo veče nije skidala osmijeh sa lica. Sve je ispalo onako kako je ona zamislila za Anastasiju. Goste je inače na rođendanu zabavljao Slobodan Radanović, to je bila Tasina velika želja, što joj je majka i ispunila. Sloba je došao sa buketom cvijeća, kao i Aleksandra Dabić, inače Cecina prijateljica - kaže izvor i dodaje kako su Ražnatovići veliki domaćini i kako su sve goste od srca dočekali:


- Slavlje je podsjećalo na pravu bajku budući da su sve žene bile u dugim toaletama, dok su muškarci bili svečano obučeni. Vatrometa nije bilo, ali su zato specijalne torte sve ostavile bez daha. Kod Cece se zna kakva su slavlja, ona i njena porodica su i više nego gostoprimljivi. Vidjelo se da je Ceca o svemu vodila računa, gosti su se zabavljali do jutra. Posebno raspoložen je bio i Aco Pejović, koji se veselio cijelo veče, a među prvima su se dohvatili mikrofona Marina Visković i Saša Matić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.