x

IZABERITE POL DJETETA: Ove poze će vam pomoći da ne ``omanete``!

Ako želite da rodite djevojčicu ili dječaka, moguće je povećati šansu ako pazite na koji način ćete začeti. Ne postoji garantovan način na koji ćete dobiti dijete koje poželite, ali zato postoje brojne poze u polnom odnosu koje će vam povećati šansu za željeni pol nasljednika. Postoje dvije vrste hromozoma koji su odgovorni za određivanje pola, a iz sper*e izlaze na različite načine.

Za začeće djevojčice odgovoran je X hromozom, a sper*atozoid koji u sebi nosi taj hromozom je mnogo veći i sporiji, ali zato izdržljiviji i živi duže.

 

Y hromozom je odgovoran za začeće dječaka. Sper*atozoid koji nose ovu vrstu hromozoma su mali i veoma brzi, oni ekspresno stižu do jajnih ćelija, ali mana im je što ne žive dugo.

 

Ukoliko želite da začnete djevojčicu, morate da produžite putovanje sper*atozoida.

 

X sper*atozoidii su izdržljiviji pa im treba više vremena kako bi došli do jajnih ćelija, zato će na dugom putu oni opstati, dok Y sper*atozoid takav put neće izdržati.

 

Zato pokušajte da orga*am vašeg muškarca bude što dalje od vrata materice.

 

Sek*ualne poze koje su najbolje da biste dobili djevojčicu su misionarski i sjedeći položaj u kojem par omota noge jedan oko drugog.

 

Ovakve poze neće dopustiti duboku penet*aciju.

 

Zbog slabe izdržljivosti Y sper*atozoida, potreban je položaj koji dopušta duboku penet*aciju. Ukoliko želite da začnete dječaka, orga*am muškarca treba da bude što bliže vratu materice.

 

Na taj način će se smanjiti period vremena, potreban da Y sper*atozoid stigne do jajne ćelije.

 

Položaji koji će omogućiti začeće dječaka su položaji u kojima žena dominira. To su položaji u kojima je žena na vrhu, pa može da kontroliše koliko duboko pe*is može da uđe.

 

U trenutku orga*ma muškarca, žena treba da omogući da je pe*is što dublje unutra.

 

Još jedna bitna stvar je da žena treba doživjeti orga*am prije muškarca. To će promijeniti pH u blizini vrata materice, što odgovara Y sper*atozoidu, odnosno onom koji pravi dječaka.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.