x

Izbornik nasmijao Luku: ‘Moraš bolje protiv Hrvatske’

Hrvatska će u četvrtak od 20:15 sati gostovati u Stožicama kod Slovenije u petom kolu kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. 

Slovenci su uoči Hrvatske odigrali pripremnu utakmicu i pobijedili u Trstu Italiju 90:71. Do pobjede ihi je vodio Luka Dončić s 12 poena, sedam skokova i pet asistencija. Kada mu je izbornik Aleksander Sekulić rekao da mora bolje protiv Hrvatske, samo se nasmijao.

“Znamo da su i Hrvati gledali ovu utakmicu, pa nismo htjeli sve pokazati”, dobacio je Zoran Dragić.

“Ponekad malo zaboravimo kakvu zvijezdu imamo u svojim redovima”, rekao je Edo Murić.


Onda se napokon oglasila i ta velika zvijezda.

“Uzbuđen sam što sam ponovno u reprezentaciji. Počašćen sam što mogu predstavljati svoju zemlju. Pogotovo u takvoj atmosferi, odnosno u punoj dvorani, ovo je posebno lijepo. Moramo priznati da nismo igrali dobro. Rekao bih čak i loše. U našoj igri ima još dosta rezervi. Do utakmice s Hrvatima nema puno treninga, ali navijači mogu očekivati ​​bolju izvedbu”, rekao je Dončić koji je igrao 23 minute.

Goran Dragić vratio se nakon pet godina u reprezentaciju i za 12 minuta ubacio 11 poena.


“Kažu da je veteran, ali ipak je najbrži. Još uvijek je u dobroj formi. On je naš kapetan i naš vođa. Sigurno će biti od velike pomoći u utakmicama protiv Hrvatske i Švedske”, našalio se na račun Dragića Dončić.

Za kraj se oglasio i izbornik Sekulić.

“Svi zajedno jedva smo čekali prvu utakmicu. Po njoj mogu reći da smo mogli igrati i bolje. I to je bila prva utakmica. Određenim dijelovima možemo biti zadovoljni. Ali moramo dosta toga popraviti. Ali kad podvučem crtu, moram biti zadovoljan pobjedom. Morat ćemo biti bolji u četvrtak, kada ćemo u Ljubljani igrati protiv Hrvatske.”


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.