x

Izdržava Edu! Otkriveno čime se bavi Zilha: Zarađuje ogroman novac!

Bivšeg zadrugara Pavla Jovanovića trenutni učesnici rijalitija spominjali su u više navrata, a on je sada otkrio da se redovno čuje sa Zilhom Karišik Fetić, ženom Edisa Fetića, sa kojim je Dragana Mitar, Pavlova bivša, trenutno u vezi.

Mnogi su se pitali čime se Zilha zapravo bavi, a Pavle je to sada i otkrio.

- Njena porodica je imućna. Firma u kojoj radi je njihova porodična firma. Kada se spomenula tema u "Zadruzi" da je Edo prepisao Dragani tu firmu, ona mi se odmah javila i rekla da to nije istina. Rekla je: "To je laž! On je otvorio svoju firmu, čisto za uplaćivanje radnog staža, koja nema veze sa ovom mojom. Našu porodičnu firmu ni u ludilu ne može da prebaci, to je porodičan biznis kojim ne može on da rukovodi" - ispričao je Pavle i dodao:


- Spekulisalo se da Zilha ima više para i da ona zapravo izdržava Edisa, a ona je tu priču i potvrdila. Koliko ja znam, radi kod gradonačelnika Novog Pazara, u kabinetu njegovom, na nekoj poziciji je, nisam tačno siguran na kojoj. Žena radio jako ozbiljan posao, ima troje djece zbog kojih prvenstveno i želi da sačuva privatnost, njoj ne treba ovo - priznao je bivši zadrugar.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.