x

Izetova Leyla se pohvalila torbom od 20.000 eura!

Influencerica Leyla Hajrović (30), supruga igrača zagrebačkog Dinama i bh. reprezentativca Izeta Hajrovića (28) objavila je video iz Pariza gdje šeta gradom s kesom u jednoj i novom torbicom u drugoj ruci.

– Raspoloženje koje imaš kad ‘uhvatiš’ novu Birkin torbu u Parizu – napisala je Leyla. Snimka je nastala u martu ove godine, ali se novom torbom Leyla tek sad pohvalila.

Model koji drži u rukama je zove So Black Birkin. Cijena ove torbe, kao i svake Hermesove, paprena je. Torba košta od 20.000 do 25.000 eura, a cijena ovisi o tome od kojeg je materijala izrađena.


Neki znaju platiti i puno više za Birkin torbu. Modeli od kože aligatora koštaju i do 200.000 eura. Među prvima joj je komentirao hrvatski modni stilist Marko Grubnić (38), koji joj je ispod fotografije ostavio srca.

Leyla se nerijetko hvali skupim krpicama i modnim detaljima, a prvu brendiranu torbicu dobila je s 13 godina. Ipak, Leyla kaže da se na razbacuje novcem. Par zajedno često ide u shopping jer im se sviđaju iste stvari, a najviše Gucci, Versace i Fendi.


Međutim, ako im se nešto svidi u Zari, Mangu ili Primarku, potrošit će novac i tamo.

– Odlično se osjećam u dizajnerskoj odjeći, ali i majicama od samo četiri eura. Bilo bi dosadno kada bismo se svi odijevali jednako. Imam specifičan modni ukus. Čak i odjećom želim poručiti ‘takav sam, kakav sam’ – rekao je prošle godine Izet kojeg u harvstkoj prijestonici zovu ‘modnim mačkom Dinama’.

.

.

.

Izvor: Fokus

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.