x

Izgubila Ivanovu bebu u 5. mjesecu: Slađa Petrušić isjekle vene zbog Gocinog bivšeg? Imala spontani i ne može da preboli!

Sladana Petrušić navodno je isjekla vene zbog Ivana Marinkovića, s kojim je prije izvjesnog vremena ostala u drugom stanju, a potom je navodno imala spontani pobačaj!

Hrvatica i bivši muž Goce Tržan imali su vrelu avanturu u vrijeme kada on nije bio u rijalitiju, a ona radila emisiju „Provodažija". Strast je planula iznenada, iz običnog druženja. Ona je zatrudnila i nije željela da ide na abortus jer joj je to bila prva trudnoća. Željela je bebu po svaku cijenu, a onda je u petom mjesecu imala spontani i cijeli svijet joj se srušio u sekundi.

"Slađa je među nama prijateljima poznata kao žena sa ludačkom energijom, neko od koga nikada ne znate šta da očekujete. Dugo je radila po Beogradu tu emisiju i osjećala se usamljeno u gradu gdje ne ma nikoga. Nekom čudnom energijom ona se spojila sa Marinkovićem, sve je bilo na prijateljskoj osnovi. Ortački odnos, piće, ručak, bleja. Ništa nije išlo ka tome da će se zaljubiti, a posebno ne da će se desiti s.ks između njih dvoje.


"Ja sam odlijepila, ne znam šta mi se dešava. Neću niko da zna da se viđam sa Ivanom, takav dogovor imamo, ali on je probudio u meni lavinu osjećanja“, povjerila mi se ona.

"Sve je bilo super, Slađa vesela i ozarena. Čak je i emisiju radila sa elanom, a pred kamerama je bila luda i nasmijana. Onda se desilo pomračenje svijesti jer je ona ostala u drugom stanju, što nikako nisu željeli ni ona ni on", kaže izvor blizak Petrušićevoj. pa dalje nastavlja ovu dramatičnu priču: - Prvo joj je kasnila menstruacija, a onda je odlaskom kod ginekologa i potvrdila d je u drugom stanju i da nosi Ivanovo dijete. Satima je sjedila zaključana u stanu i razmišljala šta da radi.


Priznala mu je tek poslije nekog vremena da je ostala trudna s njim i daje ne interesuje šta će on reći, već da želi da rodi bebu za sebe. Prestali su da pričaju i da se viđaju jer je on bio izričit u tome da abortira. Pet mjeseci je sve bile u redu, a onda je Slađa imala spontani.U sekundi je ostala bez bebe, koju je žarko željela. Mislila je da je vrijeme izliječilo rane i da je prebrodila krizu.

Onda je ponovo ušla u „Parove“ i susrela se sa Marinkovićem. Nije mogla da ga gleda, a da se ne sjeti šta je sve prošla i kako on nije bio uz nju. Ključala je iznutra. Bilo je ili će osakatiti njega ili će nauditi sebi. Ona je sebi prerezala vene u momentu rastrojstva. Stalno joj je u glavi bila izgubljena beba, Ivanove riječi da abortira i cijeli taj poraz koji je doživjela", završava izvor koji je i dalje u kontaktu sa Petrušićevom i trvdi da se mnogo bolje osjeća otkako je napolju i nije u Ivanovoj blizini.

Slađan se nije javljala na broj telefona kako bi potvrdila saznanja. 

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.