x

Izlupetala se, pa sam joj poslala poruku: Anabela Atijas se samo jednom čula sa Lunom, zamalo je tužila!

Anabela Atijas govorila je o svojoj porodici i boravku u rijalitiju. Ona je istakla da mnogo toga nije trebalo da se desi.

"Ne razmišljam kako je trebalo, smatram da sam sebi dala nešto za pravo da izbacim. Služila sam se istinitom životnom pričom, a shvatila sam da su to unaprijed izgubljene borbe. Sebi sam olakšala život na ovoj planeti po izlasku, dočekali su me ljudi koji su tu za mene. Neki su mi rekli da su me tek sada upoznali i da me još više vole. Ja sam okej skroz, idemo dalje, nažalost danas je žena umrla, Isidora Bjelica, jako sam je poštovala, sve ovo ostalo - samo da smo živi i zdravi", rekla je Anabela, pa dodala:


"Mislim da je Luna imala više sreće, jer sam njoj bila najposvećenija, kažu da srednje dijete najgore prođe, a treće je mezimče. Redoslijed rađanja napravio je da Nina i Blankica imaju najmanje pažnje, drugačije je kad je prvo dijete, a ja sam bila mlada. Ne želim ni zbog čega da se mijenjam, ovo sam ja, kako prođem - prođem."

Sa Lunom pjevačica nije u kontaktu.


"Luna je željela tako, srećna je. Ukoliko je srećna sada znači da ju je pronašla bez mene. Jednom sam joj poslala da objasni šta je pričala na portalima, pa da ne idemo po sudovima, izlupetala se kao u prvoj Zadruzi, zna kakve je probleme imala. Ispriča i ne razmišlja da je javno, postoje posljedice. Rekla sam da to demantuje i to je to", kazala je Anabela.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.