x

SAMO NA DUŽI VREMENSKI PERIOD

Iznajmljuje se opremljen trosoban stan na Stupu u Sarajevu, novogradnja

Iznajmljuje se moderno opremljen trosoban, dvostrano orijentisan, sunčan stan, sa prelijepim otvorenim pogledom - 59 kvadrata, Sarajevo Stup, novogradnja TOP lokacija, pored glavne saobraćajnice, 2 minute od tramvajske stanice. Kontakt: +387 61 742 193.

Izdaje se dvostrano orijentisan, sunčan stan, sa prelijepim otvorenim pogledom u Sarajevu, naselje Stup, moderno opremljen, pored glavne saobraćajnice, novogradnja...


Na TOP lokaciji u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, renta se stan - luksuzno opremljen, dvostrano orijentisan sa prelijepim pogledom. Nalazi se u novoizgrađenoj zgradi (2014. godine napravljena) u naselju Stup, opština Ilidža, na 7. spratu (od ukupno 13 spratova) uknjižene površine od 59 kvadratnih metara. Sastoji se od hodnika, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje, balkona, spavaće sobe i još jedne sobe.


Nalazi se na kraju zgrade tako da gleda na 2 strane, a što je najvažnije na obe strane je otvoren pogled prema gradu i mnogim sarajevskim naseljima, kao i prema olimpijskim ljepoticama (Bjelašnici, Igmanu i Trebeviću). Iz dnevnog boravka također gledate i na glavnu saobraćajnicu i tramvajsku stanicu. Sunce ga grije od izlaska pa otprilike do pola dana tj. do 13 sati. Mjesečne režije su minimalne (sve ukupno dođe oko 130-170 KM sa internetom i kablovskom).


Udaljenost od tramvajske stanice je 2 minute, dok je 5-10 minuta udaljenost od domova zdravlja, pijaca, velikih tržnih centara, centra Ilidže i ilidžanskih unverziteta, aerodroma, brze ceste i autoputa, najvećeg besplatnog dječijeg parka u BiH Safet Zajko itd. Kao što se vidi i na slikama, stan je moderno opremljen, kuhinja je rađena po mjeri u medijapanu, a elementi su Gorenje, linija Simplicity (pećnica, ploča,napa i ugradbena mikrovalna). Frižider, mašina za suđe i mašina za veš su marke Beko, u svakoj sobi je LG 3D Smart Televizor (ukupno 3 komada), alarm je marke Paradox i inače sve je rađeno po mjeri i strogo kvalitetno.


Što se tiče rasvjete, ima oko 100 rasvjetnih tijela i preko 30m led trake (diode) koja mijenja boju, a sve je rađeno u LED-u tako da je potrošnja minimalna. Kada je sve popaljeno potrošnja električne energije je kao 4-5 sijalica od 100w. U obe sobe se nalaze bračni kreveti sa madracima i ugradbenim ormarima, također rađeni u medijapanu. Stan posjeduje i klima uređaj. U hodniku i dnevnom boravku su ugradbeni američki plakari rađeni u kombinaciji stakla, foto tapeta i drveta.


Na podu je hrastov parket redan u obliku tzv. riblje kosti, a u hodniku, kupatilu, kuhinji i na balkonu su keramičke pločice. Stolarija je jedna od najboljih, kombinacija PVC i aluminija, 6 komora i 3 stakla. Na balkonu je inoksana ograda, sto, stolice kao i ugradbeni ormar. Oko zgrade su slobodna parking mjesta, a ispod zgrade postoje 2 sprata (-1 i -2) parking mjesta-garaža koje možete rentati. Grijanje je centralno, ali znatno povoljnije od gradskog jer stan posjeduje mjerilo potrošnje, a kotlovnica je od investitora koji je pravio naselje. Opremanje stana je koštalo između 20.000 i 30.000 KM.


Lokacija: https://goo.gl/maps/fibTH2HZw5KpcPQ26

Više informacija možete dobiti putem broja: +387 61 742 193 može i na Viber ili WhatsApp.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.