x

Iznijeću sve dokaze crno na bijeli! Ona Kiju drži u šaci: Postoje snimci na kojima se dr.gira i ima s.ks sa Filipom u Zadruzi!

Trenutno je aktuelna tema rata na društvenim mrežama između bivših zadrugarki Kristine Kije Kockar i Jelene Krunić.  

Nedavno se Kija oglasila na svom Instagram profilu i najavila da će tužiti Krunićku ako opet spomene sahranu njenog oca. Jelena Krunić je prokomentarisala ovu situaciju.

- Kija može samo da mi se sagne i to ako joj ja dozvolim. Imam dosta dokaza protiv nje. Sve što sam pričala narodu u vezi nje u protekle dvije godine, niko mi nije vjerovao. Sada su izašli javno dokazi zahvaljujući jednoj novinarki i ispostavilo se da je istina sve što sam pričala. Može sa tom tužbom da obriše tu njenu jadnu, izdr.giranu zadnjicu. Nisam joj ja kriva što je njen muž rekao da želi da ima dijete sa svojom djevojkom Jelenom. Kija i Sloba su sve vrijeme krili od medija da su bili u vezi nakon Zadruge - rekla je Jelena i dodala:


- Postoje video snimci koje ja posjedujem na kojima je uzimala opojne dr.ge. Takođe, akcija u wc-u sa Filipom Đukićem u Zadruzi je snimljena preko paravana. Takva neka žena ne može biti nikome uzor. Njena karijera je u opadanju i nigdje ne nastupa. Moji prijatelji koji su vlasnici klubova su se smijali toj njenoj cifri od četiri hiljade eura za nastup, pa su joj iz sprdnje ponudili dvije hiljade eura, a onda su joj rekli da ne mogu ni dinar da joj daju. Ovo je njen posljednji vapaj da dođe da neke medijske pažnje. Njen karakter je pun zavisti, ljubomore, ironije tokom nekih intervjua i to govori da je ona nesretna i da je zaboravljena od svih ljudi koji su je nekada voljeli. Ona već dvije godine ne može da se oporavi od Zadruge jedan - izjavila je Krunićka, pa se osvrnula na Kijin ljubavni život:

- Mislim da više nije sa Slobom i da je zbog toga utučena. Izgubila je bitku, a navikla je da uvijek pobjeđuje. Postojali su mnogi muškarci u njenom životu, da li su bili sponzori ili momci. Prvo priča sa Stefanom Karićem, pa sa Andrijom koji je bio njen ljubavnik, pa još jedan čovjek koji je finansirao. Ako bude nastavila da me provocira i da me i dalje uzima u usta, potrudiću se da prestane tako što ću iznijeti sve dokaze crno na bijelo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.