x

Izoperisana Dalila pukla! Poručila zadrugaru da je ružan, on je uništio: Moja ružnoća može da se ispravi, tvoja zloba ne!

Predstavnici sedme sile sinoć su postavljali  zadrugarima pitanja, a jedan od novinara imao je pitanje za Dalilu Dragojević, koje je bilo vezano za njene žestoke sukobe sa Milanom Petkovićem.  

- Što se tiče Milana, ja sam mu sinoć rekla kada je bila sviđa da se ne brine i da će dobiti pitanje, da ga je neko dobro posavjetovao prije ulaska u rijaliti. On se kači za svaku moju riječ, ja sam mu svaki put odgovorila. Stavljam tačku na bilo kakav odnos sa njim. Našao je taktiku, kači se za jake karike, kao što je bila i Stanija. Totalno je nebitan. To je moj komentar, a sada slušajte kako sam ja sujetna, ljubomorna itd. - odgovorila je Dalila, a zatim je ustao Milan.


- Prvi naš sukob je nastao isključivo zbog nje i dugačkog jezika. Ja sam zbog zajedničkog, što kaže ona kolege, izašao i pružio joj ruku. Služi se jefitnim potezima. Ne volim kad vidim zlobu u ljudima, a ona to ima. Uglavnom, utripovala je da je jako bitna. Iz nekog razloga sam joj postao iritantan - nadovezao se Milan.

- Nisi mi iritantan, nego odbojan. Zahvali mi se što si dobio prostor da mi odgovoriš - dobacila je Dalila.

- Rekao sam da je sujetna i stojim iza toga. Govori da sam ružan, to me ne zanima. Moja ružnoća može da se ispravi, tvoja zloba ne može - odgovorio je Milan Dalili.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.