x

na instagramu puca, a uživo...

Izvini, nismo te prepoznali: Anja Todorović zaboravila da smo je gledali u Zadruzi, fotošopira se do besvijesti! (Foto)

Anja Todorović je prošlogodišnja učesnica Zadruge, koja je ostala upamćena po burnoj vezi sa svojim partnerom Cveletom. Oni su i dalje zajedno, preko društvenih mreža plasiraju veliku ljubav, a Todorovićeva Instagram koristi i da promoviše još nešto - sebe u drastično drugačijem izdanju nego kako zaista izgleda. 

Da se ne lažemo, fotošop danas koristimo gotovo svi. Međutim, treba poznavati granicu, a neko ko prelazi sve mjere pravog izgleda u stvarnom životu definitivno je Anja Todorović. Ona putem Instagrama gotovo svaki dan objavljuje svoje fotografije u raznim izdanjima, a ono što su svi primijetili jeste da se fotošopira do te mjere da se ne može prepoznati. 


Bivša zadrugarka kao da je zaboravila da je bila 24 sata pod budnim okom kamera, te da smo je gledali u rijalitiju, pa pratiocima na Instagramu "servira" potpuno drugu osobu od one kakvu smo je viđali putem TV ekrana. 


Anji je, čini se, fotošop, jako blizak prijatelj, ali kojeg koristi toliko da promijeni lični opis. Ona kroz ovu aplikaciju ne samo da doda nekoliko filtera, već potpuno izdeformiše oblik lica. To su u posljednje vrijeme primijetili korisnici društvenih mreža, zbog čega joj kroz komentare nerijetko skreću pažnju da malo prikoči kada je fotošop u pitanju. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.