x

Izvučeni dobitnici finalnog kruga nagradne igre "Zaigraj uz Sony"!

U prostorijama Generalne direkcije BH Telecoma u Sarajevu, održana je dodjela glavnih nagrada finalnog kruga nagradne igre "Zaigraj uz Sony“. U ovoj nagradnoj igri učešće su uzeli svi kupci Sony Xperia mobilnih uređaja, koji su svoj mobilni telefon kupili u poslovnicama BH Telecoma širom BiH. Nagradna igra trajala je u periodu 1.11. - 31.12.2018. godine.

"BH Telecom sarađuje sa vrhunskim svjetskim proizvođačima opreme i ta suradnja našim korisnicima garantuje kvalitet i brojne benefite. U svojoj ponudi imamo najveći broj brendova i nudimo najbolje uslove korisnicima postpaida koji žele kupiti mobilni telefon, što dokazuje i činjenica je u prošloj godini ostvaren porast broja korisnika na mobilnoj mreži. Danas obilježavamo još jednu uspješnu saradnju BH Telecom-a i Sony-a nagrađivanjem naših lojalnih korisnika. Iznimno mi je zadovoljstvo da ćemo danas obradovati dva najsretnija kupca, odnosno dobitnika automobila Mazda CX3, kao i dobitnika putovanja za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac od 1.000,00 KM na potrošačkoj kartici. Nadam se da će dobitnici uživati u svojim nagradama i učestvovati u slijedećim sličnim aktivnostima koje BH Telecom priprema za svoje korisnike", izjavio je Sedin Kahriman, v.d. generalnog direktora kompanije BH Telecom d.d., te zajedno sa Emom Delalić, martketing menadžerom kompanije Comtrade Distribution d.o.o., uručio glavnu nagradu automobil Mazda CX 3, koja je otišla u ruke gospođi Fati Mušeljić iz Bosanske Krupe.


Fata Mušeljić nije krila svoje oduševljenje osvojenom nagradom.

"Sony Xperia uređaj kupila sam kao poklon svom suprugu za rođendan. On je dobio telefon, a ja nisam mogla ni zamisliti da upravo mene čeka glavna nagrada. Još uvijek me prati osjećaj da sanjam, i vjerujem da ću tek biti svjesna svega kada automobil parkiramo ispred naše porodične kuće. Nemam položen vozački ispit, ali ću sada sa velikim zadovoljstvom pristupiti polaganju. Vjerni smo korisnici proizvoda i usluga BH Telecoma dugi niz godina i ovom prilikom im se zahvaljujem na organizaciji i prilici da svoje korisnike obraduju i nagrade na ovaj način".


Izvlačenje dobitnika finalnih nagrada, provela je tročlana Komisija u sastavu: Asja Delić, Samostalni stručni saradnik, odjeljenje BH Telecoma za razvoj brenda i upravljanje kampanjama, Ema Delalić, Marketing Manager, Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo i Fatima Ovčina, Šef službe, Služba ze ERP sisteme, Sektor za poslovnu IT podršku, BH Telecom d.d. Dobitnici su izabrani slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo učešća u nagradnoj igri.


"Zahvaljujem se svim kupcima koji su svoje povjerenje ukazali Sony Xpera telefonima i kompaniji BH Telecom. Sretnim dobitnicima čestitam na osvojenim nagradama i nadam se da će i pri slijedećoj kupovini mobilnih uređaja Sony Xperia biti njihov odabir i vjerni pratilac za svakodnevnu komunikaciju", izjavila je Ema Delalić, Marketing manager u kompaniji Comtrade Distribution d.o.o, ovlašteni distributer Sony Xperia uređaja za tržište Bosne i Hercegovine.


Edin Mašić iz Zavidovića je dobitnik druge glavne nagrade, putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac od 1.000 KM na potrošačkoj kartici.

"Zaista smo jako sretani da smo upravo mi dobitnici ovako lijepe nagrade. Moj suprug je odlučio da me obraduje, te da ovo putovanje iskoristimo za 8. mart i zajedno otputujemo u Dubai", izjavila je Ajka Mašić, supruga dobitnika nagradnog putovanja.

Također, u finalnom izvlačenju izvučeni su i dobitnici dva uređaja TV Sony model KD55XF7596BAEP, a u pitanju su Osman Abdić iz Velike Kladuše i Mithat Fazlić iz Ilijaša, te dva mobilna uređaja Sony Xperia XZ2 koje su osvojili Amel Bibić, Nišići i Amir Gačić, Vogošća.

Svi dobitnici ove nagradne igre objavljeni su 10.1.2019. godine na web stranici BH Telecoma.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kredit nudi 100% garancije. Zdravo Nudimo kredite i naše usluge su 100% zajamčene, po povoljnoj kamatnoj stopi od 3% E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01