x

JA O TEBI ZNAM SVE: Saška i Sanja se posvađale, a onda se umiješala Matora i pokopala pjevačicu iznijevši šokantne detalje iz njene prošlosti!

Saška Karan i Jovana Tomić Matora žestoko su se raspravile pred svim zadrugarima, a tokom svađe su pljuštale i najgore uvrede. Prvo su se posvađale Saška i Sanja, a zatim se umiješala i Matora koja je napravila dodatni haos.

- Kao daska si bila... Dasko, sjedi dole! Ja sam bila bolja riba od tebe - rekla je Sanja Karanovoj.

- Sve možeš da kupiš, ali mozak i visinu ne možeš. Ti si prešla u lezbijke, prema tome ćuti - rekla je Saška Sanji.

- Bolje lezbijka, nego ku*vetina kao ti! Ajde, matora starleto, kokoško... - uzvraćala joj je Sanja, a onda je ustala Matora i umiješala se braneći Sanju.

- Zaboravljaš da je to moj kraj, da ja o tebi znam sve! I mnogi su te devedesetih je*avali, zaboravljaš! - rekla joj je Matora i dodala još: 

- Nema ko je nije je*ao, od Surčina do mog kraja! Sram da te bude! Patiš što više nisi mlada, pa liječiš frustracije na ovim mladim djevojkama, zato te i zovu baba Savka!

- Ja sam se je*ala i prije nego što sam se udala sa kim sam ja htjela! - odgovarala je Saška koja se potom popela na klupu i ponosno pokazivala svoju liniju.

- Pu*ačica devedesetih! - vikala je Matora, a Saška je ponavljala: "Ja sam carica za vas!" i zahvaljivala se mami što ju je takvu rodila, a Matoroj poručila kako je se roditelji stide.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.