x

u bolnici tvrdi da je imao prekid filma i da se ne sjeća da je bilo koga ubio

Ja sam novi firer, ujediniću svijet! Odmah me pustite kući! Šokantni detalji iz istrage masovnog ubistva u Osnovnoj školi na Vračaru!

Masovni ubica Kosta K. (13) doktorima do detalja pričao o Gebelsu i njegovim "genijalnim" metodama, spomenuo čak i da su ga uvrijedili Jevreji. U prvom iskazu u policiji Kosta je sve priznao, a u bolnici tvrdi da je imao prekid filma i da se ne sjeća da je bilo koga ubio. Policija trenutno traga za dadiljom koja ga je odgajila, dok roditelji ističu da ga slabo poznaju.

Kosta K. (13), koji je prošle nedjelje počinio masovno ubistvo u OŠ 'Vladislav Ribnikar' na Vračaru, opsjednut je Adolfom Hitlerom! Dječak je ljekarima na psihijatrijskoj klinici u kojoj je smješten poslije hapšenja detaljno pričao o nacističkoj ideologiji, o Hitleru i 'genijalnim metodama i planovima' nacističkog šefa propagande Jozefa Gebelsa!?!

- Ja sam novi firer, ujediniću svijet... - rekao je Kosta šokiranim doktorima, kojima je čak kazao i da su ga Jevreji strašno uvrijedili, ali nije umio da objasni kako se to, kada i gdje dogodilo!


Kako piše Informer, prilikom pretresa stana u kome je živio Kosta, u njegovoj sobi pronađena je nacistička literatura, brojne knjige i skripta. Roditelji, međutim, tvrde da o tome ne znaju ništa!?

- I otac i majka su u policiji i tužilaštvu rekli da nemaju pojma da je njihov sin opsjednut Hitlerom i da je u svojoj sobi imao nacističku literaturu! To je vrlo malo vjerovatno, mada je činjenica da su oni malo vremena provodili sa sinom - kaže izvor Informera, koji napominje da je Kostu odgajila dadilja, za kojom nadležni još tragaju:

- Ta dadilja je Kostu čuvala od jedanaestog mjeseca, pa sve do prije neku godinu. Ona objektivno i najbolje poznaje dječaka-ubicu. Da bismo sve shvatili, jako je važno da i sa njom obavimo razgovor.


Naš sagovornik otkriva i da je dadilja 2017. Kostu vodila kod logopeda, koji je tada primijetio da dječak ima "krize svijesti".

- Logoped je tada, dakle prije šest godina, predložio da Kosta ide kod psihijatra. Roditelji su ga potom odveli na jedan pregled, a ljekari su predložili da se sa djetetom nastave razgovori i da se vidi da li je potrebna kakva terapija. Međutim, otac i majka su odbili dalje liječenje. Naknadno su Kostu odveli kod jednog dječjeg psihijatra u privatnu ordinaciju i ovaj im je tada rekao da je sa djetetom sve u redu... - prenosi izvor Informera koji je veoma dobro upućen u sve detalje ovog slučaja.


Prema njegovim riječima, dječak masovni ubica Kosta K. je hiperinteligentan i veoma manipulativan, a sve ukazuje da je zločin detaljno isplanirao, kao i "izlaznu strategiju".

- U prvim razgovorima nakon hapšenja, Kosta je u policiji priznao i detaljno opisao zločin. Nabrojao je koga je sve upucao, kome je pucao u grudi, kome u glavu, znao je i koliko je hitaca pogodilo 'pravo u metu', ali nakon što je prebačen u bolnicu, potpuno je promijenio iskaz! Sada tvrdi da se ne sjeća ubijanja, da ima 'prekid filma' i tvrdi da se sjeća samo da je pozvao policiju! Čak sada priča i da ne zna da je bilo koga ubio!?! - prenosi naš sagovornik.


Kako saznajemo, Kosta K. je na dan zločina tražio od policajaca da ga odmah puste, jer on po zakonu ne može da odgovara!?

- U prvom razgovoru u policiji, pred psihologom i radnikom Centra za socijalni rad, nakon što je priznao i detaljno opisao zločin, Kosta je tražio da ga odmah puste kući! Rekao je da ima manje od 14 godina i da ne može da odgovara! Potom, kada je shvatio da neće biti tek tako pušten na slobodu, tražio je da mu odmah dovedu advokata. On je jako proračunat i manipulativan, tačno zna šta je uradio i bio je ubijeđen da će se izvući bez bilo kakve kazne... - ističe izvor Informera.


Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.