x
04.10.2022 / prije 11 mjeseci

"Ostavio je našeg najmlađeg sina da se uguši"

Ja tugujem, a on mi lajkuje status na Fejsbuku: Potresna ispovijest majke dječaka (2) koji je preminuo u Bačkom Petrovcu!

Miroslava M., majka nesrećnog dvogodišnjaka koji se u nedjelju ugušio od dima u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu gdje je živio sa ocem R.P. i dva maloljetna brata neutješno priča da ih takva teška tragedija možda ne bi ni snašla da je ona dobila starateljstvo nad svojom djecom, a ne njen bivši suprug koji joj se, kako kaže, praktično ruga lajkujući njene statuse na fejsbuku u kojima se oprašta od svog anđela.

Kako priča za "Blic", prava istina je da ona nikada ne bi ostavila svoju djecu, a da je njen bivši suprug upravo to uradio i da mu to nije bio prvi put.

- Ostavio je našeg najmlađeg sina da se uguši, a poslije mi je lajkovao status na fejsbuku kada sam profilnu fotografiju zamijenila samo crnom pozadinom u znak žaljenja i tuge i kada su mi prijatelji izjavljivali saučešće. Eto dokle je to otišlo. Da ja tugujem a on da lajkuje moju tugu. Eto kakav je to čovjek - kaže neutješna Miroslava.


Otac dvogodišnjeg mališana koji se u nedjelju ugušio od dima u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu pušten je na slobodu nakon što mu je poslije incidenta određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati.

Kako za "Blic" kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu osumnjičeni R.P. se tereti da je počinio krivično djelo teška djela protiv opšte sigurnosti za šta je predviđena kazna zatvora do tri godine ukoliko je to krivično djelo učinjeno iz nehata.


Podsjetimo, mališan je stradao u požaru u porodičnoj kući u Kulpinskoj ulici gdje je živio sa ocem i dva starija maloljetna brata.

Majka nesrećnog mališana Miroslava kaže da se ona od razvoda sa R.P. borila za starateljstvo nad djecom jer ju je prema njenim riječima osumnjičeni izbacio iz kuće i smatra da do takve tragedije ne bi ni došlo da su djeca bila pod njenim nadzorom jer ih ona nikada ne bi ostavila same.


- Još dok smo živjeli zajedno dešavalo se da ja ne budem kod kuće i da mislim da on čuva djecu, a on ih ostavi same i ode u kafanu ili u kladionicu. Ja sam čula da on uopšte nije otišao po povrijeđenog sina kako se prvobitno pričalo već do prodavnice i da je usput svratio u kafanu a da je moje dijete uključilo ringlu na kojoj je bila neka plastična činija koja se zapalila i ugušila ga. Potom je njegova tetka iz ambulante došla sa djetetom koje se povrijedilo na nekoj sportskoj manifestaciji i zatekla mališana bez svijesti. Druga verzija jeste da je on otišao po povrijeđenog sina da ga odveze kod ljekara a da je tetka otišla kući da pričuva našeg anđela i zatekla ga u dimu bez svijesti jer se navodno zapalio ručak koji je moj bivši muž ostavio na ringli - prepričava  sagovornica verzije koje je čula da su dovele do tragedije koja je njenu porodicu zavila u crno.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno radio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a bacač uroka me uvjeravao da ću vratiti muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povećanja, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr. Apata na e-mail: [email protected] ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......