x

Jägerova ledeno hladna avantura kulminirala u Sarajevu!

Sarajevo je prošle sedmice živjelo životom istinske svjetske metropole. Pored velikog broja filmova i filmskih zvijezda koje su posjetile Sarajevo, posjetioci su bili u prilici da pogledaju i veliki broj filmova ali i da uživaju u brojnim zabavnim sadržajima do ranih jutarnjih sati.  Događaj koji se, sad već četvrtu godinu, izdvaja   Jägermeisterov event -  spustio je “ledeno hladnu” zavjesu na festivalsko Sarajevo.

A STATE OF ICE predstavio je novo blistavo poglavlje Jägermeisterove priče o ledeno hladnom provodu. Sljedeći oficijalne hashtagove eventa, #astateofice i #4friends, sretnici koji su dobili pozivnice, imali su privilegiju da na event ljeta povedu još troje prijatelja, jer sa Jägerom se zabavlja cijela ekipa.

 
Najmodernijim vizualnim efektima i audio opremom te vještim rukama kreativaca koji su promjenili „identitet“ Doma Mladih, sretnici sa pozivnicama svjedočili su novoj dimenziji zabave. Rezervacije za sljedeću godinu već su sad počele pristizati na adresu organizatora. 
 
 
Gosti su zadnju „ledeno hladnu“ noć proveli sa domaćicom eventa Tanjom Đurović, uživajući u ukusnim delicijama, savršeno ohlađenim Jägerom, koktelima Jäger Fresh i Jäger Q te s Bendom Betty Boom koji su svojim enregičnim nastupom doveli do vrhunca atmosferu uz plesnu skupinu ICE COLD QUEENS. Plesni podij potom se dodatno užario nastupom internacionalne zvijezde DJ Gadje koji je goste rasplesanima držao do ranih jutarnjih sati.
 
 
Mali dio atmosfere dočaraće vam video (jgr.ms/astateofice) i fotografije atmosfere od petka. Naredne godine, Jägermeister slavi  posebnu obljetnicu dobre zabave i sprema nova iznenađenja za fanove.  Dotada, pijte svoj Jägermeister ledeno  hladan! 
 
 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.