x

Jana humanitarni projekt: Udruženju oboljelih od multipla skleroze USK uručena donacija u vidu računarske opreme!

Jana – voda s porukom nastavila je svoju humanitarnu priču u BiH, te je tokom svoje posjete Udruženju oboljelih od multipla skleroze USK u Bihaću uručila donaciju u vidu računarske opreme za koju su se prošla dva mjeseca prikupljale Janine kapljice. 

Udruženje će zahvaljujući donaciji lakše pristupiti rješavanju postojećeg problema nedovoljnog informatičkog znanja oboljelih od multipla skleroze, te će kroz omogućavanje korištenja opreme i educiranje pomagati članovima da lakše prebrode svakodnevne izazove koje im nameće njihovo stanje.

 

„Ponosni smo da u našem društvu postoje organizacije poput ovog Udruženja, jer kada se osoba pored teškoća koje uzrokuje sama bolest susreće i sa stotine drugih problema zaista je neminovno imati potporu ljudi koji razumiju kroz šta prolazite i koji vam mogu dati adekvatan savjet. Sretni smo što su sugrađani posjetili Janin web site i donirali kapljice, te smo zajedničkim snagama uspjeli dati doprinos za stvaranje boljih uvjeta za osnažnivanje osoba oboljelih od multiple skleroze u BiH“ ističu iz Jane.

 

U cilju da olakša svakodnevnicu onima kojima je to najpotrebnije Jana  „Voda s porukom“ njeguje i jača donacijski programa koji je inspirisan vjerom da ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život. Jana će i dalje podržavati projekte koji čine lokalne zajednice u BiH boljim mjestom za život, stoga pratite i dalje  www.vodasporukom.com  i pronađite inspirativne poruke čiji će cilj i dalje biti - pomagati drugima, jer dobro se dobrim vraća!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.