x

ne podnosi kritiku

Janjuš prostački izvrijeđao pratiteljku na Instagramu: Djevojka mu poručila da više nije za rijaliti, a njegove riječi će vas zgroziti!

Za Marka Janjuševića Janjuša "Zadruga" je i dalje bolna tema.

Bivši učesnik rijalitija, prema sopstvenim riječima, i ne razmišlja o tome da se vrati u igru, iako mnogi smatraju da je to jače od njega i da će se on opet u nekom trenutku useliti u Bijelu kuću u Šimanovcima.

- Ne ulazim u "Zadrugu"! Ne postavljajte mi više to pitanje. Znači, ne ulazim u "Zadrugu". Evo, još jednom - ne ulazim. Hvala - napisao je Janjuš na Instagramu.


Ovaj njegov stori je izazvao dosta pažnje, pa su mnogi od njegovih pratilaca pozdravili ovu odluku, ali je bilo i onih koji su mu u privatnim porukama poručili da on više i nije za rijaliti.

- Ha-ha, nisu te pozvali, jer više nemaš šta da ponudiš - napisala je izvjesna M. Janjušu, što je njega jako iznerviralo, pa joj je u glasovnoj poruci izgovorio brdo uvreda.


- Vidi ovako, M., ili kako se već zoveš. Vidim da si upisana kao M. J...m ti i mamu i babu, j...m ti komšiluk cijeli. Znaš, onako, cijeli ti komšiluk j...m. Majku li ti j...m - prostački je izvrijeđao Janjuš svoju pratiteljku.

Podsjetimo, Janjuš je nedavno objavio fotografiju s Filipom Carem, s kojim se provozao gradom i kako je otkrio, odvezao ga kod frizera. Kako su obojica bivši partneri Maje Marinković, mnogi smatraju da bi pravi šou nastao kada bi se obojica pojavila u "Zadruzi" i pomrsili račune Maji, koja je već bacila oko na Bugarina Emila Kamenova.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.