x

Janjuš varao ženu sa Darom Bubamarom? Isplivali pikantni detalji veze sa pjevačicom!

Učesnik "Zadruge" Marko Janjušević dokazao je pred kamerama da obožava silikonske obline, a po tvrdnji izvora on nije odolio ni bujnom poprsju Dare Bubamare, sa kojom je svojevremeno prevario suprugu Enu.

- Janjuš je oduvijek volio žene, i on to ne krije, a još kad popije on ne zna šta radi. Uglavnom se družio sa košarkašicama iz Crne Gore i sa njima je organizovao privatne žurke na kojima su bile i pjevačice. Tako je upoznao i Daru. Veoma brzo poslije žurke su se čuli, vidjeli, pa sve ostalo. U Crnoj Gori to nije neka tajna, a i svi znaju koliko on voli žene sa silikonima. On je harizmatičan čovjek, uhvatio je Daru na priču, mada nikad se time nije hvalio. Njega djevojke prosto vole, veliki je boem, izuzetno je šarmantan i duhovit - otkriva izvor.


Markova supruga Ena, sa kojom je košarkaš pet godina u braku, odlučila je da se ne oglašava povodom priča koje kruže o njenom mužu i da se totalno distancira od njegovog izbora da bude rijaliti zvijezda. Košarkaš nikad nije priznao vezu sa pjevačicom, ali ju je jednom prilikom pred kamerama brutalno izvrijeđao. Naime, ona je izjavila kako se on zaklinjao u svoju kćerku Krunu da ništa nije imao sa Anom Korać, a lagao je, što je njega izbacilo iz takta.

- Kraljica neka gleda svoja posla. Neka mi p..uši ku.ac. Nabijem je na ku.ac, rekao je bijesno Janjuš, za koga je poznato koliko je slab na kćerku zbog koje se u rijalitiju četo rasplače. Kada se shvatio da je pretjerao, Marko se izvinio Dari, očigledno u strahu da ne uznese ono što zna o njemu. On je odlučio da će u ovoj sezoni biti vjeran ženi, pa još uvijek nije imao ispade sa ukućankama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.