x

Janjuš varao ženu sa ovom zadrugarkom, prštalo sve od s..sa, a evo kako su se upoznali!

Jelena Pešić i Marko Janjušević Janjuš kriju od javnosti i ostalih zadrugara da su imali s.ks avanturu i da su odlijepili jedno za drugim! Njih dvoje su se upoznali u avgustu prošle godine i to posredstvom bivše učesnice "Zadruge" Rade Kikić. Naime, ova djevojka ih je spojila na starletino insistiranje jer je ona košarkaša gledala na TV i veoma joj se dopao. Kako je Radu dobro poznavala, ona joj je bila spona do njega.

- Jelena je djevojka koja je direktna, konkretna i nema problem da pristupi nekome kada joj se dopadne, ona je takva. Uvijek je u izlascima imala najbolje momke jer se nije stidjela da im da signal ili da im pošalje piće ako joj se dopadnu. Tako je bilo i sa Janjušem, koga je vidjela samo na Pinku. Gledala je rijaliti i uzdisala za njim. Bio je muškarac njenih snova. Ona voli visoke, ružnjikave i duhovite. "Leptirići mi prorade kad vidim ovog Janjuša. Jeste ružan mnogo, ali mene ta njegova ružnoća loži do besvijesti. Imala bih s.ks sa njim dan i noć. Samo mi se ne dopada što ima ženu - rekla mi je Jelena jednom prilikom - tvrdi naš sagovornik.


Jelena nije znala kako da dođe do Janjuša, a željela je na sve načine. Onda se "Zadruga" završila i svi su bili slobodni do sljedeće. Sjetila se svoje stare drugarice Rade Kikić i odmah je preko nje dogovorila druženje.

- Rada joj je rekla da će je spojiti sa Janjušem čim bude mogla. Prilika se ukazala i oni su otišli na piće. Jelena je odmah počela da zavodi Janjuša. Gutala ga je pogledom, pipkala nogama ispod stola, a kada je Rada otišla u toalet, napala ga je kao luda. Izhvatala ga je po cijelom tijelu kao da nikad muško nije vidjela. Onda je pao dogovor da se vide nasamo - kaže naš izvor.


Kako dalje navodi isti sagovornik, stan na dan bio je idealno rješenje da ih niko ne vidi. Haos je trajao cijele noći. Prštalo je sve od s.ksa. Nisu izlazili 24 časa iz apartmana.

- Nisu ništa ni jeli ni pili. Onda je Janjuš morao da ide kući kod žene, što je Jelenu osvijestilo u momentu. "Pa on je oženjen, budaletino. Šta će ti takav muškarac. Šta će ti varalica. On vara ženu. Ti ispadaš k..va i budala. Ne smijem sebi ovo više da radim. Moram da ga izbrišem da ne bi imala probleme", rekla mi je ona, a onda je blokirala Janjuša na svim mrežama. Oni se za sada ignorišu pred kamerama i prave se da se ne znaju, ali pitanje je kada će Jelena pući emotivno i sve priznati - završava njena drugarica koja je i više nego upućena u Pešićkin život.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.