x

Janjuševa žena ulazi u Zadrugu da im zagorča život: Ena potpisala ugovor za veliki honorar, želi da raskrinka muža?

Region skoro svakodnevno potresa veza oženjenog Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Njihova ljubav nanosi bol kako Majinoj porodici, a tako i Janjuševoj. Navodno, Janjuša uskoro očekuje neprijatno iznenađenje jer se njegova supruga Ena sprema da uđe na imanje u Šimanovcima da raskrinka njega i Marinkovićevu.

Kako se navodno saznaje, Janjuševa žena dobila je ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga-preljubnika, koje je imao do sada.

- Ena je porodična žena. Ona je uvijek bila u sjenci Janjuša, gajila je kćerkicu Krunu i živjela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Onda je rekao da je ulazak u rijaliti način da im obezbijedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio?


Ušao je pred kamere i sj..ao im život. Umjesto lijepog života, nanio im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom, koja se ljubaka sa njenim tatom -  kaže izvor.

- Ona će napraviti haos. Javno će da je osramoti za vijek vjekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ipak, ovoga puta Ena je riješila da nazad nema.


- Njoj neradnik više ne treba. Dosta ga je trpjela. Propali košarkaš i čovjek koji je umjesto poštenog rada odabrao da zaradi pare na konto porodične sramote i blama. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo, nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su je obrukali pred cijelim svijetom -  završava navodno izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.