x

tradicionalno druženje

Januarski Ladies In i još jedno druženje poslovnih dama! (GALERIJA)

Nakon što su prošlu 2017. godinu završili glamurozno Izborom za Ženu godine, marketinška agencija Altermedia nastavlja, treću godinu za redom, da okuplja poslovne dame i priređuje im različita iznenađenja. Sinoć je u Narodnom pozorištu održan prvi ovogodišnji Ladies In, koji je, sudeći po popunjenosti Narodnog pozorišta i redovima ispred ove nacionalne kuće, još jednom nadmašio očekivanja direktorice Narodnog pozoriša Marijele Margete Hašimbegović...

Nakon jednosatnog druženja i ćaskanja, dame su se premjestile u salu Narodnog u kojem su, slučajnim odabirom, nagrađene poklonima sponzora projekta, poslije čega je počela predstava Kralj Lear.

Kralj Lear je jedno od najpoznatijih djela Vilijama Šekspira (Williama Shakespeare), tragedija o prolaznosti ne samo jednog čovjeka, već i jednog cijelog svijeta, tragedija o političkom autoritetu, ali i o odnosima unutar porodice, o roditeljskoj ljubavi koja može biti slijepa.

Lear u izvedbi prvaka Drame Narodnog pozorišta, Izudina Bajrovića, dame je ostavio bez daha. Ovo je jedna od najznačajnijih Bajrovićevih uloga kreirana sa posebnom vrstom inspirativnosti.

Ispod, u našoj galeriji, pogledajte kako su izgledale pripadnice ljepšeg spola na januarskom Ladies In-u.

Foto: Mirnes Mašić/Ekskluziva.ba
Izvor: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.