x

javnost nije znala ove detalje

Jašar zna Jelenu Karleušu od njenog djetinjstva: Pjevač je učinio veliku stvar, bio je drug pokojne Divne, a JK mu je svirala!

Pjevač Jašar Ahmedovski bio je veliki prijatelj pokojne Divne Karleuše, a Jelena Karleuša dobro pamti jednu u kojoj je baš ovaj pjevač bio gost u njihovoj porodičnoj kući.

Kako je jednom prilikom otkrila, pjevačica Jelena Karleuša je od Jašara dobila svoj prvi bakšiš, a pjevač je otkrio o čemu je riječ. Očigledno se i on dobro sjeća ovih detalja iz prošlosti.

"Meni je jako drago što je ona to rekla, ja ne volim da pričam o tim stvarima zaista. Eto, pošto je ona sama to rekla, drago mi je da se sjetila tog trenutka i tog događaja. Ja sam sa njenom majkom bio zaista dobar drug i prijatelj, družili smo se svaki dan kad sam slobodan i nisam na turneji. Ona je radila u "Radio Beogradu", bili smo jako dobri prijatelji. Odlazio sam kod njih kući, ona je tada bila mala, imala je 10 do 12 godina otprilike. Išla je tada u muzičku školu i svirala mi je jednu moju pjesmu koja je u to vrijeme bila hit "Jagnje moje malo". Svirala je foršpil i eto, ja sam joj dao da kupi čokoladicu", objasnio je pjevač.


Jelena ima veliko poštovanje prema Jašaru, a evo kako je ona ranije govorila o situaciji gdje joj je pjevač dao prvi honorar.

"Ovaj kralj od čovjeka mi je dao 500 maraka tada! U tom momentu plata moje mame je bila dvije marke i jako smo teško živjele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pjesme "Jagnje moje malo"", napisala je Jelena na društvenim mrežama jednom prilikom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.