x

Jasni znaci kada vaša vezica prelazi u ozbiljnu vezu

Ponekad je zbunjujuća granica između neobaveznog dejtinga i odnosa koji prerasta u nešto ozbiljno, ali kako da zaista budete sigurni u kojem pravcu se razvija vaša veza?

Činjenica je da dejting postepenim ulaganjem u odnos, prerasta u vezu, međutim potrebno je da budete sigurni u to kako se odnos između vas dvoje razvija i da li postoji potencijal za ozbiljnu vezu. Razlika između neobavezne vezice i veze svakako je u posvećenosti i pažnji koju jedno drugom pružate. Ako vaše viđanje vremenom postane sve učestalije, čak i ako niste razgovarali o tome, odnos vam prećutno prerasta u vezu.

Ipak, ponekad je zaista teško razgraničiti na čemu ste, zato smo izdvojili neke jasne znake, koji će vam pomoći da shvatite da li se još uvijek samo viđate, ili ste spremni za vezu.

1. Niste zainteresovani za flert sa strane

Viđate se već neko vrijeme, ali do skora vam nije smetao neobavezan flert, međutim, u posljednje vrijeme se držite rezervisano i na distanci. To je vjerovatno jedan od najočiglednijih signala da ste počeli nešto više da osjećate prema osobi sa kojom izlazite i da bi mogli da se potrudite, kako biste taj odnos podigli na viši nivo.

2. Uključujete ih u svoje planove

Kada pravite planove za slobodan vikend, on je prava osoba koju ćete pozvati, kako biste dogovorili novi date. Ako je poslije nekog vremena on postao prioritet u odnosu na druženje sa prijateljima, ili porodicom, znači da ste počeli da osjećate nešto više. Da je on za vas samo obična “šema” ne biste ga uključili ni u jedan plan.

3. Ne skrivate svoje osobine pred njim

Razvili ste odnos povjerenja i nemate potrebe da pred njim budete neko ko zaista niste, već želite da mu se dopadnete baš takva kakva jeste. Ako i on ima namjere da vaš odnos preraste u vezu, najviše će cijeniti vašu iskrenost i spontanu prirodu.

4. Upoznali ste ga sa prijateljima

Već ste ga upoznali sa svojim prijateljima i što je neobično, oni su ga već prihvatili, to znači da im se dopada njegov karakter, kao i način na koji vas tretira. Ako vaši prijatelji prepoznaju hemiju između vas, znači da je sigurno da su šanse za vezu ozbiljne.

Ako kod sebe prepoznajete ove signale znači da ste spremne da vaš odnos podignete na viši nivo, a da biste to uradile, vrijeme je da prestanete da izbjegavate onu vrstu, ponekad neprijatnog razgovora, koji počinje pitanjem: Šta smo mi? Možda vam se odgovor neće svidjeti, ali kada su muško ženski odnosi u pitanju, prioritet je da znate na čemu ste, kako ne biste gajile lažnu nadu i povrijedile samu sebe.

Što prije otvoreno budete razgovarali, podstaći ćete jedno drugo na razmišljanje o emocijama i možda ćete zajedno uvidjeti da se među vama rodila ljubav.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.