x

progovorila

Javila se Narcisa, djevojka sa kojom je po Dušanovoj priči bila Tanja: Ljubile smo se i mazile...

Nakon što je muž Tanje Savić Dušan Jovančević za Kurir otkrio da je pjevačica prije braka sa njim bila u lezbo-akciji sa izvjesnom Narciom iz Beča, ta žena se juče javila Kurirovoj redakciji. Ona je potvrdila da se ljubila i mazila sa folk zvijezdom iz Radinaca kod Smedereva prije nego što se udala, ali da nisu imale intiman odnos.

- Bila sam u šoku kada sam vidjela objavu u vašem mediju. Ne mogu da vjerujem da je taj čovjek toliko nisko pao da otkriva takve stvari o majci svoje djece i još spominje moje ime. Od tada je prošlo deset godina. Želim da kažem da to nije bila nikakva lezbo-afera, kao što je on rekao da smo bile g.le u krevetu, već samo poljubac i maženje. Ne smatram da je to toliko loše kada se dvije žene poljube - smatra Narcisa Musić, javlja Kurir.


Ona je detaljno opisala njihov odnos.

- To je bilo prije nego što se udala. Došla sam prvi put na njen nastup i ona me je posmatrala cijelo veče. Smješkala se dok nisam sjela pored nje. Upoznale smo se, zezale, smijale, sve je bilo normalno, bez nekog pretjeranog muvanja. Bile smo obe mlade i lude. Ja nisam imala nikada želju da imam nešto sa ženama, ali mislim da ona jeste, u smislu da proba kao skoro svaka druga žena. Mislim da je željela samo da vidi kako je to ljubiti se sa ženom - ocjenjuje ona.


Upitana  je da li je došlo do s.ksa.

- Nije bilo tih stvari na koje je aludirao njen muž. Mazile smo se i ljubile se. Nismo bile g.le. Nakon te večeri bile smo u kontaktu još nekih godinu dana, i to je bilo sve. Odlazila sam na njene nastupe kada je dolazila u Beč. Tada smo se samo zagrlile, i to je bilo sve. Ona nije lezbijka. Voli muškarce, a samo je htjela jednom da proba. Baš sam se potresla kada sam pročitala šta je Dušan izjavio - kaže Narcisa i dodaje:


- Tanja je jedna predivna žena i nije mi jasno zašto se njen muž tako sveti i javno iznosi sve te stvari o njoj. Veoma mi je ružno sa njegove strane, zapravo odvratno mi je, jer je i ona roditelj. Jednom prilikom kada je ona gostovala u Beču, upoznala sam Dušana. Jako je ljubomoran. Jedva smo uspjele da se pozdravimo. Spasla se od njega. Toliko od mene - zaključila je ona.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.