x

potresna svjedočenja

Javile se nove žrtve Branislava Lečića: Ščepao me je i počeo da dahće! Prešao mi je rukom preko grudi i pravio se da je slučajno!

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića za sil.vanje. Danijela, koja je prije nekoliko mjeseci uzdrmala javnost pričom o "moćniku iz filmske industrije" koji ju je napastvovao, u izjavi Tužilaštvu rekla je da je u pitanju bio Lečić.

Lečić se kratko oglasio i najprije rekao da ne bi komentarisao osjetljivo pitanje, potom da su optužbe za sil.vanje gnusna laž, ali priče o njegovom neprimjerenom ponašanju kolaju već neko vrijeme.

Djevojka koja je imala neprijatno iskustvo s glumcem na snimanju studentskog filma, dok je još studirala, sada se javila redakciji "Monda".


"Imala sam 20 godina, i on je učestvovao u snimanju studentskog filma moje klase. Snimanje je trajalo cijele noći, i oko šest, pola sedam ujutru, koleginica i ja smo ga otpratile do taksija, to je uobičajena procedura. Dok je ona bila okrenuta, plaćala je vozaču, on me je ščepao, olizao mi lijevo uho, počeo da dahće, a zatim me pustio i ušao u vozilo kao da se ništa nije dogodilo", rekla je djevojka čiji je identitet poznat redakciji.


Ona dodaje da zna još slučajeva koleginica koje su s glumcem imale slične situacije, a Lečić se neprimjereno ponašao i prema našim koleginicama novinarkama. Jedna od njih, koja je takođe željela da ostane anonimna, rekla je da ju je Lečić dodirivao po grudima dok je od njega uzimala izjavu.


"Urednik me je poslao na događaj u jednom beogradskom pozorištu, usred dana. Događaju je prisustvovalo više glumaca i kolega novinara, i bila je prilična gužva. Potrajalo je dok smo od svih učesnika uzeli pojedinačne izjave. Primijetila sam da Lečić u tom trenutku ne razgovara ni sa kim od kolega, pa sam ga pitala možemo li da porazgovaramo o projektu. Bio je ljubazan, previše ljubazan. Dodirivao me je po ramenu i ruci sve vrijeme, a kada smo završili i ugasila sam diktafon, prešao mi je rukom preko grudi, pokušao je da to izgleda kao da je bilo slučajno. Ali to nije bio brz, ovlaš pokret. Šokirano sam ga pogledala, potpuno sam promijenila izraz lica, on je djelovao malo poljuljano, brzo se kao zahvalio i nestao u gužvi. Kasnije su mi i druge koleginice rekle da su s njim imale čudna iskustva", rekla je ona.


Podsjetimo, Lečić se oglasio povodom optužbi koja je iznela Danijela Štajnfeld i negirao da ju je silovao:

"Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku da odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje."

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.