x

NAJNOVIJA DEŠAVANJA IZ ANĐELINOG DOMA

Javio se otac Anđele Đuričić: Poslije javne bruke, poručio samo jedno!

Roditelji učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, Ljiljana i Veliša Đuričić, u potpunosti su se izolovali otkad im je kćerka pred milionima gledalaca rasturila brak 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića, sa kojim je javno, na televiziji, pravila dijete.

Njeni roditelji ni riječ ne žele da kažu za medije nakon javne bruke, a prema pričama, ne komuniciraju ni sa komšijama u Đenovićima u Crnoj Gori, gdje im je porodična kuća. Nekretnina u kojoj žive, a dio izdaju, sada je na prodaju, zbog čega se priča da od bruke žele da odu iz Herceg Novog, u šta se uvjerila i ekipa "Premijera - Vikend specijala", koja je na licu mjesta.


Na terasi kuće Đuričića i dalje stoji oznaka "na prodaju", a na licu mjesta pripadnici sedme sile nisu zatekli od Anđeline porodice. Ipak, niko iz Anđeline porodice nije htio pred kamere - njen otac Veliša javio se na telefon, ali kada je čuo ko ga zove i kojim povodom, brzo je prekinuo vezu.


- Nemam komentar - rekao je Veliša, a kada mu je Vujičić objasnio da su u njegovoj ulici, te da bi volio da dobije njegovu izjavu, Anđelin otac je poručio:

- Obilazite vi sve i ovako... - promrmljao je Đuričić, a potom prekinuo vezu.


Podsjetimo, kako je Kurir prvi pisao, Anđelini roditelji toliko su ogorčeni zbog kćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvijek odreknu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)