x

Javne prevare na estradi! Pjevačicu suprug zamijenio konobaricom, dok je fudbaler djevojku varao sa splavarušom: Međutim ove žene su im na kraju sve oprostile!

Poznate ličnosti se često nalaze u jeku skandala koji ih skoro svakodnevno opkružuju. Skandali su najčešći problemi sa kojima se susreći, ali ove žene su oprostile javne prevare muževima.

Goca Tržan jedna je od prevarenih žena na našoj estradi. Njen suprug Raša Novaković uslikan je kako ulazi u hotel sa nepoznatom ženom, a onda je prevaru i priznao. Poslije svega, pokajnički se vratio u porodični stan i molio je Gocu za oproštaj.


Prije više od dvanaest godina, dok Tijana i Milan Dapčević nisu imali dijete, Milan je uhvaćen u nepriličnoj situaciji sa konobaricom. Pjevačica mu je tada oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome. Na sve to, u svim intervjuima nakon toga pričala je da svom suprugu nikada ne bi oprostila prevaru. - Ne bih oprostila prevaru. I da me slaže ili izda, ali ne samo zbog naše veze, nego i zbog prijateljstva. Mislim da nikada ne bih mogla da pređem preko toga - ispričala je prije nekoliko godina Tijana koja je vjerovatno potisnula sjećanje na ovaj nemili događaj.


Fudbaler Vujadin Savić uhvaćen je prije nekoliko godina kako iz jednog noćnog provoda u naručju nosi ženu za koju se tada spekulisalo da je splavaruša, a koja nije njegova nevjenčana supruga Mirka Vasiljević. Nakon raznih spekulacija, Mirka Vasiljević koja je tada bila u drugom stanju je u emisiji kod Ognjena Amidžića objasnila da je suprugu oprostila "prevaru".


- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vježba. To je tema o kojoj nisam željela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj ...vježbalo se" - rekla je Mirka i dodala da je nije pogodila fotografija na kojoj Vujadin sa nepoznatom djevojkom u provodu.


Milan Topalović Topalko važi za jednog od najvećih šmekera domaće estrade. Kako se spekulisalo, on je svoju suprugu Vesnu varao sa starletom Atinom Ferari, a kasnije i sa mladom Zvezdom Granda, Ljiljanom Savić. Ipak, oni se nisu osvrtali te priče i danas u i dalje u braku, a Vesna je započela svoju karijeru.

Mediji već decenijama bruje o pjevačevoj aferi sa Ljiljanom Jevremović koja tvrdi da mu je rodila kćerku Inu. Keba negira očinstvo, a njegova supruga je nedavno odlučila da progovori.


- Moja povrijeđena sujeta ne može da se poredi s količinom griže savjesti i bola koju Dragan osjeća. Uopšte ne razmišljam o sebi i tako je od prvog trenutka tog nemilog događaja. Nema neoprostivog grijeha, samo neokajanog, a Dragan je svoj okajao - otkriva Olja. Ona kaže da je Keba ispričao sve što je željela da zna o toj aferi. - O tome mi je ispričao sve, čak i više nego što sam htjela da znam. Kod nas je najvažnija iskrenost, ali i mi se često posvađamo, nije ni kod nas samo med i mlijeko. Imali smo mnogo problema u braku, ali ako ti je stalo do nekoga, moraš da istrpiš i drugačije mišljenje, pa i da se posvađaš - rekla je Kebina žena.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.