x

zbog njega je javnost plakala

Javnost ogorčena: Mustafa Alajmović snimljen kako eurima časti klavijaturistu! (Video)

Mustafa Alajmović iz Breze poznat je široj javnosti jer već nekoliko godina prodaje domaće proizvode za liječenje svoje supruge Zehre. I dok gotovo niko nije mogao ostati ravnodušan na njegovu životnu priču koju je prezentirao javnosti, ali i naslove u medijima, bilo je i onih koji su upozoravali da postoji i druga medalja ove priče.

Tako se na društvenoj mreži Facebook pojavio video kako upravo Mustafa novac troši dok se nalazi na svirci, odnosno dajući ga klavijaturisti. Osim ove, u javnosti postoje i brojne druge priče, međutim, još ne postoje čvrsti dokazi za takvo nešto za razliku od ove situacije, gdje se Alajmović “rasipa” sa eurima. Javnost s pravom sumnja da se radi o novcu koji je doniran.


Nakon četiri godine akcija u kojima su učestvovali gotovo svi oni koji nisu mogli ostati imuni na priču Alajmovića, ovaj video izazvao je ogorčenje kod brojnih korisnika društvene mreže.

Na navodnu zloupotrebu doniranog novca sugerisao je na Facebooku i Ekrem Polutan, humanista, koji je ranije upozoravao na slučaj Alajmovića, međutim, niko mu to nije vjerovao, naprotiv, bio je, kaže, izložen kritikama.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 072.info

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.