x

mike tyson

Jedan od najboljih ikada šokirao sve priznanjem: Na doping kontroli sam koristio urin žene i djece

Na kontrolama za doping sam koristio urine od žene i djece, priznao je Mike Tyson i tako još jednom zatresao bokserski svijet.

Tyson je bio strašan bokser, jedan od najvećih svih vremena, a svijet je za njega čuo 1986. godine kada je kao dvadesetogodišnjak postao najmlađi teškaški prvak svijeta u povijesti.

- Isprva sam koristio ženin urin, sve dok mi jednom nije rekla da će rezultati pokazati da sam trudan. Tad sam odlučio da je bolje da upotrijebim urin od djece - rekao je u razgovoru za ESPN.

A kako je tačno to izvodio? Pa, zapravo vrlo jednostavno, koristio je lažni penis. Na taj je način uspijevao prevariti medicinsko osoblje koje je u trenucima kontrole bilo uz njega. Za svoj proračunati manevar je koristi trenutke kada bi se oni okrenuli, jer nisu nikada direktno gledali u njega.

- Većini muškaraca je neugodno kada im pokažeš penis, zbog toga su se automatski okretali svaki put kada sam bio na kontroli - otkrio je.

Radio je to godinama tijekom profesionalne boksačke karijere i niti jednom ga nisu otkrili. Ovo je samo jedan u nizu skandala koji se vežu uz slavnog boksača. Tyson je bio višegodišnji ovisnik o kokainu, a 1991. godine je optužen za silovanje 18-godišnje djevojke te je tri godine proveo u zavoru.

Tijekom karijere je zaradio oko 350 miliona eura, ali razbacivanje s novcem ga je ostavilo u dugovima nakon karijere od 100 miliona eura. Bio je toliko rastrošan da si je kupovao čak i tigrove koji su mu bili kućni ljubimci, piše 24sata.hr.

Nije ni čudo što je bankrotirao kada je zaključio karijeru. Međutim, uspješnim poslovima posljednjih godina uspio se vratiti na vlastite noge i riješiti sve finansijske probleme.


(Sport.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.