x

Jede, debela je, ružno izgleda i nema povratka: Doktor konačno našao rješenje za Anin problem sa viškom kilograma! Evo šta treba da radi!

Ana Nikolić uveliko priprema nove pjesme kojima će se vratiti na scenu, ali fanove i dalje zbunjuje njena kilaža, koju na nedavnom vjenčanju Danijele Karić nije uspjela da kamuflira crnom dugom haljinom i nadograđenom kosom. Iako gotovo svi Anu pravdaju nedavnom trudnoćom, ugledni psihijatar, prof. dr Jovan Marić, upozorava da u tim slučajevima razlog može biti psihički problem zbog kog žena ne može da smrša.

"Ana Nikolić se ugojila, a to je ozbiljan problem, pogotovo što mi živimo u vizuelnoj kulturi, koja uvažava ljepotu i mladost. Svi znaju da je fizički izgled veoma važan, pogotovo u profesijama koje na neki način žive od izgleda, a to su i pjevačice. Nije im dovoljan samo glas, pjevačica mora i lijepo da izgleda. Čak i operske pjevačice, koje su bile ranije veoma debele jer se smatralo da moraju da imaju široka pluća, i one su danas mnogo vitkije nego ranije. Hrana je često zamjena za neka druga zadovoljstva, kao na primjer ljubav i se.s, i ako je osoba uskraćena za neko zadovoljstvo, ona se okrene jelu. I to treba uzeti u obzir kad neko mnogo jede. Možda Ani Nikolić nedostaju neke druge stvari, kao što su ljubav, se.s i tako dalje. To je onda začarani krug – jede i debela je, ružno izgleda i nema povratka. Nije lako, ali najbolja dijeta jeste prazan frižider", kaže poznati stručnjak dr Marić.


On dodaje i savjete za Anu, ali i mnoge druge dame koje vode bitku sa viškom kilograma.

"Debeli ljudi su nebrige, to nisu pouzdane osobe. Pa Miloš Obrenović je s pravom tvrdio da nikada nijedan posao ne bi dao nekom debelom čovjeku jer su to sve nebrige. Ana Nikolić ima jojo efekat – gladuje pa se najede. Tačno je da se neke žene tokom trudnoće ugoje i poslije težom mukom skidaju. Moj savjet za Anu jeste da jede hranu koja nema mnogo kalorija, od jabuka do kupusa, i da izbaci tjestenine i sve što goji. I alkohol da izbaci. I da poslije sedam uveče ne jede. Čak i ako je gladna uveče, neka uzme tabletu za spavanje. Ima onih koji kažu da ne mogu da spavaju jer su gladni. Uzmi tabletu za spavanje, pa ćeš da spavaš!"

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.