x

nazivali je i ljubavnicom

Jedina slika Topalkove kćerke sa 10 godina starijim mužem: Ovako izgleda čovjek kojeg uporno krije!

Helena Topalović (25), kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, izgovorila je sudbonosno "da" prije nekoliko dana, 16. septembra, a svog, sada već muža D. Aleksića (34), ali i dečka, dok su bili u vezi, "krije kao zmija noge".

Kada je uplovila u romansu sa svojim suprugom, Elena je vezu krila od javnosti, on je obrisao profil na mrežama, međutim, nakon nekog vremena su uslikani zajedno, prvi i jedini put, a Topalkova nasljednica se tada našla na meti tračeva da je ljubavnica, zbog čega je pobijesnila.

Nakon odmora u Egiptu, dok su na aerodromu čekali let za Beograd, Helena i njen, tada dečko, fotografisani su. Helena je bila u njegovom naručju i naslonjena na njegovo rame. Kada su njihove slike isplivale u javnost, počele su da kruže priče da je Aleksić oženjen sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević.


D. Aleksić jeste ranije bio u braku sa Jelenom i sa njom ima sina, a kako Jelena nije htjela tada da komentariše svoj privatni život, Helena se javno oglasila i poručila da njen dečko nije oženjen.

- Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam. Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umjesto njih - rekla je tada Helena i dodala:


- Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dvije i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnila, tada su se vjenčali. Jelena već dvije godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja.

Tada se povodom priča da je Aleksić oženjen, oglasio i Helenin otac, pjevač Milan Topalović Topalko.


- Ja jesam ponosan na svog sina, zato što nije jedna od vas koji mislite da je cijela Srbija rijaliti, pa onda pljujete nas 90 odsto koji nismo. Svi vi koji se radujete dok ucjenjujete i blatite normalne građane ove zemlje... možete samo da mi pop.šite k...c. Ja nisam jedan od vas niti ću biti dok sam živ! - napisao je tada Topalko na Instagramu.

No, uprkos pritisku javnosti i pričama koje su kružile o njima, Helena i njen, tada dečko, putovali su često i uživali na egzotičnim destinacijama, odakle je Topalkova kćerka objavljivala provokativne slike, ali ne i svog partnera.

.

.

.

..


Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.