x

Jednostavno, a klasično: Francuski manikir je savršen izbor za ovu jesen

Kako je i beauty svijet postao podložan trendovima, koji se smjenjuju nevjerovatnom brzinom, iz sezone u sezonu pratimo promjenu i kada su u pitanju trendovi u oblikovanju noktiju, kao i bojama koje nosimo na njima. Međutim, baš kao što i u svijetu mode postoje klasici, koji nikada ne padaju u zaborav, tako i u svijetu manikira, postoji trend koji nikada ne silazi sa trona – francuski manikir!

Ono zbog čega volimo francuski manikir, svakako je minimalizam, jednostavnost, a istovremeno prefinjen, luksuzan izgled, koji čini da u svakoj prilici ostavimo utisak prave, njegovane dame.


Iako je vremenom, francuski manikir dobio svoje varijacije na temu, i dalje smo vjerni onom klasičnom, jednostavnom i nezaboravnom manikiru, koji predstavlja kombinaciju kreč i mliječno bijelog laka, koji noktima daju prirodan izgled i njegovani sjaj.


Francuski manikir biramo u nešto elegantnijim prilikama, ali on svakako ne podrazumijeva strog način odijevanja, pa odaberite nešto što će ga dodatno naglasiti i učiniti da vam ruke izgledaju besprijekorno.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.