x

JEDVA ČEKA DA JE VIDI IZVAN KAMERA: NAKON SUSRETA SA ANOM U ZADRUZI, Aca Živanović progovorio o njihovom odnosu, pa otkrio nešto NEOČEKIVANO! (FOTO)

Popularna Pinkova zvezda Aca Živanović noćas je svojim ulaskom u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' izazvao pravu pometnju, a njegom dolasku najviše se obradovala Ana Korać, koja je ranije u nekoliko navrata isticala kako joj se pjevač dopada, kao i da bi voljela da im se pridruži u Bijeloj kući.

Budući da ukućani nisu ostali umuni na pjevačevo iznenadno pojavljivanje, oni su prekršili pravilo zadatka, a onda su Ana i Aca otišli kod Drveta mudrosti gdje su vodili veoma zanimljiv razgovor, a ona mu je čak sjedila u krilu.

Simaptije između njih bile su i više nego očigledne, a ovim povodom kontaktirali smo Živanovića koji je za Pink.rs otkrio sve o odnosu sa Anom, ali i o njihovom susretu pred kamerama najgledanijeg rijalitija.

- Meni je sinoć bilo fenomenalno u ''Zadruzi''. Super sam se proveo i rado sam prihvatio poziv produkcije da uđem na kratko. Iskreno, znao sam ja da će oni pasti kad sam ja u pitanju. Tamo ima mnogo meni dragih ljudi, a tu je i Ana. Ne bih baš da pričam šta ja imam sa Anom odranije, neka to ostane tajna, ali poznajemo se preko zajedničkih prijatelja - kaže kroz osmijeh Aca za Pink.rs i dodaje:


- Simpatije postoje i sa njene, a i sa moje strane, pa vidjećemo kad izađe iz ''Zadruge'' šta će biti, ne bih da pričam unaprijed. Sve u svemu, Ana je jedna super osoba, moj tip djevojke kad je izgled u pitanju - rekao je pjevač.

Ukoliko ste noćas propustili Acin i Anin susret u rijalitiju ''Zadruga'' u nastavku možete pogledati kako je protekao njihov razgovor sa Drvetom mudrosti, kao i kako se vatrena Ivanjičanka osjećala dok je sjedila u pjevačevom krilu.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.