x

Jelena Golubović na suđenju zbog bježanja iz rijalitija, evo kakve posljedice će trpjeti!

Rediteljka Jelena Golubović pojavila se juče na ročištu povodom tužbe TV "Hepi", koja rijaliti zvijezdu tereti za 150.000 eura jer je pobjegla iz "Parova 4". U tužbi se navodi da je Golubovićeva samovoljnim izlaskom iz rijalitija televiziji nanijela nenadoknadivu štetu.

Golubovićevu smo vidno raspoloženu i nasmijanu sreli ispred Višeg suda u Beogradu, a rediteljka je u razgovoru za "Alo!" priznala da je ne zabrinjava ishod suđenja i da je uvjerena u pobjedu.

- TV "Hepi" me je tužio za nenadoknadivu štetu, zbog čega se osjećam jako kao Putin i Vučić zajedno. Da se odmah razumijemo, nisam bježala iz obesti, već da spasem živu glavu. Terete me za 150.000 eura sa kamatom, ali ne razumijem na osnovu čega! Toliko mi je ovo suđenje bilo bitno da sam zaboravila na ročište! Ovo tužba je nonsens i treba ja njih da tužim, a ne oni mene, jer su oni ti koji favorizuju nasilje. U tužbi su naveli da sam samovoljno izašla, a to nije tačno, izašla sam nakon što sam dugo trpjela nasilje, a konkretan povod bio je kada me je rogata Hrvatica brutalno pretukla - kaže Jelena na početku razgovora za "Alo!", aludirajući na Slađanu Petrušić.


- Brutalno sam bačena na pod i pretučena, a kada me je pregledao ljekar iz Urgentnog centra, u izvještaju mi je napisao da sam imala kontuziju glave. Tada mi je bilo preporučeno kućno liječenje, a ja sam samo ispoštovala ljekarski savjet. Bukvalno sam pobjegla iz logora, dok su nam oni obećavali komfor i luksuz, a od komfora smo dobili živi ku*ac... Morali smo po dvoje da spavamo u krevetima, a u izolaciji je bilo gore nego u ćeliji. Pa čak i kada si u ćeliji, izvedu te da obaviš fiziološke potrebe, a meni ni to nisu dozvolili. Bila su mi oduzeta osnovna ljudska prava, a sada me tuže, dok rogata Hrvatica nije ni kažnjena. Naprotiv, nju su izveli na mjesec dana, rehabilitovali, odmorili, vratili u rijaliti, sada su joj dali i emisiju na televiziji - priča Jeleni.


- Gdje ste vidjeli da oštećenu stranu tuže?! Ali ja vjerujem u pravdu i u našeg predsjednika i znam da ću pobijediti. Vjerujem da su ovom tužbom pokušali da izvrše pritisak na mene, jer su me pitali da se vratim u rijaliti. Pitali su me koji su moji uslovi i tražili su od mene da im kažem cijenu, a ja sam im samo rekla: "Sami ste odredili cijenu od 150.000 eura" - rekla je Golubovićeva i poručila da ne namjerava ponovo da učestvuje u rijalitiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.