x

Jelena Karleuša: Džejla nema emociju i harizmu, mora da pobijedi svoju hladnoću!

Takmičenje Zvezde Granda nedavno je došlo do svog kraja! Kao i svake emisije i finale je proteklo u negodovanju žirija i borbe za što bolji plasman kandidata.

Pobjednica šoua Zvezde Granda 2019 je Džejla Ramović na koju je njena mentorka Marija Šerifović i više nego ponosna. Ipak, Jelena Karleuša bila je veoma ostrašćena i sigurna na svoje kandidate, te nije krila nezadovoljstvo, pa je neke od pjevača koji su glasali nazvala i "k.rtonima".

- I jesu k.rtoni. Kakav je to način? To je kao da proglasiš Mesija za najboljeg igrača godine, a drugo mjesto daš igraču iz FK Donje Brijanje! Ronaldo ti ne bude u konkurenciji?!? Pa gdje to ima?! Uostalom, ko od mene još očekuje da ćutim na nepravdu? Nikad nisam i nikad neću - rekla je ona i dodala da njena borba za kandidate nema veze sa Džejlom o kojoj ima lijepo mišljenje.


– Džejla je veoma lijepa, mlada djevojka, odličan vokal i veliki potencijal. Želim joj svu sreću u budućem bavljenju ovim poslom u koji sam i ja ušla vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, tako da znam šta čeka i nju i Milicu - rekla je ona, ali je dodala da će Džejla morati mnogo da radi na sebi, jer nema harizmu.

- Ali moram da kažem da se u životu i šou-biznisu ne pobjeđuje na poene već na rad, suze i znoj! Iskreno, ja Džejlu svrstavam u tip pjevača koji nemaju izraženu emociju i harizmu. Ona tu svoju hladnoću mora da pobijedi da bi uradila nešto više - rekla je Jelena.


Ipak, pjevačica je bila iskrena i dodala da su Zvezde Granda pomogle da prebrodi najteži period u životu.

– Generalno je cijeli period iza mene bio strašno težak. Najgori u mom životu. Zvezde Granda su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se da se koliko sam mogla u datim trenucima, posvetim mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan - rekla je Jelena Karleuša.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

((Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.