x

Jelena Karleuša nasljednicama Atini i Niki priredila rođendan za pamćenje!

Jelena Karleuša sinoć je u jednom restoranu u Beogradu proslavila rođendan svojim mezimicama, kćerkama Atini i Niki koje su juče 7. septembra napunile 11 i 10 godina. Pjevačica je otkrila šta su njene mezimice na ovaj dan i poželjele.

– S ponosom mogu da kažem da su moje kćerke jako skromne, djevojčice koje ne žele ništa. To su djeca koja imaju sve i stvarno ne žele ništa. Sad su poželjele divnu zabavu s puno drugara i mama je učinila sve da im ispuni očekivanja. Ja se nadam da jesam – izjavila je Jelena za Telegraf JETSET.

– Od mame su dobile sve ovo, čitavu organizaciju, a tata je kao i pravi tata, neko ko je to omogućio – rekla je Jelena, pa otkrila i da je Atini kupila mejk-ap koferčić pun šminke koji ju je beskrajno obradovao, dok je Nika dobila dvije ogromne vreće pune igračaka koje ona voli.


Foto: Telegraf.rs

Jelena se u restoranu pojavila u društvu slavljenica, u bijelom odijelu i ponovo sa dugom kosom. Sve tri su blistale i nisu skidale osmijeh sa lica.

Na žalost, Duško Tošić zbog obaveza u Kini nije mogao biti uz suprugu i kćerke i prisustvovati sinoćnjem slavlju.


– Duško je na žalost u Kini, ima utakmicu koju nije mogao da ne igra i dolazi za pet ili šest dana, tako da će biti jedan zakašnjeli rođendan. Duško je zaista divan otac. Stvarno se trudi da Atini i Niki svaki dan bude kao rođendan. Baš su drugari – rekla je Jelena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.