x

Jelena nakon najljepših vijesti: "Naša Sofija konačno ima šansu, neka ti univerzum da lavlju snagu"!

Sofija Nakić (16) iz Aleksinca, koja boluje od sarkoma vezivnog tkiva, takozvanog dječjeg raka, poslije višemjesečne borbe konačno će sutra, u srijedu 5. novembra, da poleti za Atinu na liječenje.

Jelena Karleuša se oglasila povodom lijepih vijesti pošto je, kako smo ekskluzivno pisali prije nekoliko dana, odlučila da cijeli novogodišnji honorar donira za liječenje male Sofije.

- Veliko hvala grčkim ljekarima, bolnici u Atini i doktoru Steliosu Kouvarisu na velikom srcu! Naša bolesna djevojčica Sofija poslije muke i odbijanja konačno ide na liječenje TOMO terapijom i ima šansu! Neka univerzum da lavlju snagu Sofiji i njenim roditeljima u ovoj teškoj borbi! Zahvalna sam našoj grčkoj braći! - napisala je Jelena ovim povodom.


Podsjetimo, otac male Sofije sa nama je razgovarao o Sofijinom teškom stanju.

- Zbog njenog lošeg stanja, Sofija mora da bude transportovana avionom i takvo putovanje košta 10.000 eura. Taj novac imamo, zahvaljujući dobrim ljudima koji su uplaćivali. Liječenje u Grčkoj će biti sprovedeno sajber nožem i jedan tretman takvom terapijom košta 17.000 eura - rekao je za Telegraf.rs Sofijin otac.

On napominje da će ih djevojčica imati više, kao i da će troškovi rasti zbog propratnih terapija, pregleda, analiza, smještaja i ostalih usluga bolnice.


- Prema nekoj računici, liječenje može da košta i pola miliona eura na godišnjem nivou. Hvala svima koji su do sad uplaćivali, ali će nam pomoć i ubuduće biti potrebna zbog svih troškova - navodi Nakić.

On se zahvalio i Jeleni Karleuši koja im nesebično pomaže u Sofijinom liječenju.

- Hvala Jeleni Karleuši koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora - rekao nam je djevojčicin tata.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.