x

JELENINA SVEKRVA STIGLA NA SASLUŠANJE: S njom je došao i Marjanović o kome se najmanje zna!

BEOGRAD - Više tužilaštvo u Beogradu nastavilo je danas saslušanje prvih svjedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, a u sud je stigla svekrva ubijene pjevačice Jelene, Zorica Marjanović, u pratnji unuka Uroša i advokata. Zoricu je do tužilaštva dovezao suprug Vladimir.

Očekuje se da i ona, kao član porodice, zadrži pravo da ne svjedoči, poput supruga Vladimira i sina Miloša, koji su se prošlog ponedjeljka odazvali pozivu suda. Danas bi trebalo da budu saslušani i Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, i policajac Boris Pucić.

 

Podsjetimo, na svjedočenje su prije nedelju dana upućeni Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene, otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš.

 

Svekrva pjevačice Jelene Krsmanović, ubijene 2. aprila 2016. u Borči, nikada do sad nije željela da priča o svojoj ubijenoj snahi. Ona je dva puta odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju u policiji. Pravdala se da će, ako ode na poligraf, izgubiti svoje magijske iscjeljiteljske moći.

 

Iz istog razloga, svekrva se nikada nije pojavljivala na grobu ubijene snahe jer to navodno utiče na njenu auru, a da joj to ne bi uticalo na energiju, nije išla ni na Jeleninu sahranu.

 

Kako je tada rekao njen suprug Vladimir Marjanović, ona tamo nije smjela da ode zbog posla kojim se bavi jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju. Ipak, mnogi su ovaj postupak protumačili time da se ne pojavljuje ni na groblju ni u medijima zbog straha da svojim postupkom ne ukaže na nešto više o ubistvu svoje snahe.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.