x

"J.LO BEAUTY"

Jennifer Lopez pokreće liniju kozmetike na kojoj je radila godinama

Poznata i uspješna pjevačica i glumica Jennifer Lopez pridružuje se svojim kolegicama koje potpisuju vlastitu liniju kozmetike, a brend "J.Lo Beauty" od 1. januara naredne godine nudit će ključne formule za njegu kože lica i tijela.

Na Instagramu je već napravljen zvanični profil brenda "J.Lo Beauty" koji ima 158.000 pratilaca. Moto pjevačice, ali i cjelokupne kolekcije je - "Ljepota nema datum isteka" ("Beauty has no experation date").

Jennifer Lopez je na ovoj društvenoj mreži u jednom od videa kazala da je na kolekciji radila više godina i da je htjela biti sigurna u formule koje nose njeno ime.


Dodala je da "J.Lo Beauty" nije posao i biznis, već ispunjenje njenih snova koji traju više od 30 godina.

J.Lo je inače prepoznatljiva po sjaju i hidrataciji kože lica i tijela pa postoji mogućnost da će se najvjerovatnije na tome bazirati njena linija kozmetike.


Osim kvalitetnih proizvoda za njegu kože, odavno je svima jasno da ova poznata pjevačica voli i u velikoj mjeri koristi highliter formule zavidnog sjaja.

Kada je riječ o make-up proizvodima, uglavnom bira one jačeg pigmenta u kojima preovladavaju nijanse žute i narandžaste.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.