x

otvorio dušu

Ježim se kad kažu da joj ne damo da počiva u miru! Osman Karić o ljubavi sina i Dijane: Ovakva je bila kad je vodila najtežu bitku!

Ljubav koja je raznježila cijeli region je ljubav Stefana Karić i pokojne misice Dijane Milojković.

Opaka bolest sa kojom se misica borila nikoga nije ostavila ravnodušnim, a nacija je pratila njihovu vezu iz dana u dan. Stefana je u trenutku kada je Dijani opala kosa odlučio da i on obrije svoju glavu kako bi joj bio podrška.


Prije Stefanovog ulaska u treću sezonu burnog rijalitija "Zadruga", Dijana je izgubila borbu sa opakom bolesti, a on je u pomenutom rijalitiju otvorio svoju dušu i ispričao koliko je njihova ljubav bila velika.

Karić je imao priliku u uspomenama rijalitija da vidi svoju bivšu djevojku na snimku. Sada je njegov otac Osman Karić otkrio u kakvom mu je sjećanju ostala pokojna misica.


- Moram priznati da rijetko kad pričam o tome, pogotovo što su neki ljudi skloni da pričaju kako se mi Karići kačimo za tu priču. To jeste ljubav Stefana prema pokojnoj djevojci Dijani. Kažu ne damo joj da počiva u miru. Iskreno naježim se na tako nešto, jer to ni u snu ne bi radili. Kažem opet ni u snu, jer da nismo pitani ne bi je pomenuli. Te se ovim putem izvinjavam njenoj porodici. Neka joj je vječna slava i što ljepši let nebeskim svodom! - počeo je priču Osman.


- To je bila velika ljubav, za Stefana jedina i prava, koju do tada nije doživio. Ljubav iz bajke kojom se u današnje vrijeme rijetko ko može pohvaliti. Dijana i ako teško bolesna nikada to nije pokazivala, bila je jaka djevojka svjesna svega ali se do posljednjeg dana borila kao lav. Više puta sam se i sam zapitao, rehoh u sebi, jer moguće da je djevojka uvijek nasmijana, jel moguće da je nikada nisam vidio zamišljenu, tužnu. Mada za Stefana to ne mogu reći.


- Bio je često zabrinut, uhvatio sam ga dosta puta samog dok leži na krevetu svoje sobe, gleda u plafon i razmišlja. Bio je svjestan situacije, molio se Bogu. Negdje u dnu duše imao tračak nade da će sve biti u redu. Došao je dan kada su mu se nade srušile, srce polomilo. Lutao je godinama u mraku, prestao da vjeruje u ljubav sve dok nije ugledao sjaj Sunca koje mu je opet zasijalo i dalo nadu u vjeru u ljubav u ponovni život, a to je sadašnja djevojka Jovana Ljubisavljević. Naravno Dijanu je negdje zaključao na dnu srca, gdje će zauvijek ostati - otvorio je svoju dušu Osman Karić.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.