x

Jeziva ispovijest rođene sestre Milice Kemez: Hraniteljka je davila kaišem, tjerala je da spava sa psima!

Zadrugarka Milica Kemez pred čitavom nacijom ispričala je tešku životnu priču o odrastanju u hraniteljskim porodicama i onome kroz šta je prošla u domovima gdje je trebalo da bude zbrinuta, a njena sestra Mirela Kemez potvrdila je Miličinu priču. Nakon što je Mirela javno progovorila o zlostavljanju kroz koje su sestre Kemez prošle, njihova hraniteljka iz Bijele Crkve osporila je njihovu priču.

Naime, izvjesna gospođa Vesna, koju je popularna zadrugarka optužila da je nju i njenu sestru 11 godina zlostavljala na svaki mogući način, fizički i psihički, demantovala je Miličinu priču i otkrila da je njena kuća propala zbog sestara Kemez. Hraniteljka je optužila Milicu i Mirelu za lopovluk i promiskuitet, ističući da se nisu libile da u njenu kuću dovode nepoznate muškarce i da kradu novac od nje.


Nova verzija priče o životu sestara Kemez navela je Miličinu sestru da ništa ne prećuti o zlostavljanju koje su preživjele. Mirela je iznijela detalje monstruoznog postupanja hraniteljke Vesne. Mirela ističe da su Milica i ona brutalno kažnjavane tako što su davljene kaišem, a da su često noći provodile pod otvorenim nebom sa psima jer su bile izbacivane iz kuće.


- Veoma sam potresena njenom izjavom, kakve je sve laži ispričala. U šoku sam kako može da izgovori toliko gluposti, da toliko zla želi jednom djetetu. Te laži da je Milica dovodila muškarce u kuću, da ju je zbog toga kažnjavala. Kako može dijete od 11 godina da dovodi muškarce u kuću? Ona nama prebacuje neka mora, banje. Mi smo dva puta išle na more, i to jednom preko Crvenog krsta, drugi put preko škole. Nevjerovatno je da je ona takva, da nas mrzi, a prošlo je više od deset godina. Mi smo je gledale kao majku. Ja nju nisam vidjela ni čula deset godina i taj način na koji priča... Vraćaju mi se slike, batine, brutalne batine i svakodnevne. Tukla nas je i davila kaišem, gađala nas je raznim predmetima. To sve može da se provjeri u socijalnoj službi. Kaže da nas je tukla samo jednom jer smo mi nešto krale. Kako možemo u toj svojoj kući, od žene koju smo gledali kao majku, da krademo? Možda smo uzimali neke slatkiše, ali to su dječja posla. Žena psihički nije normalna. Mi nismo imali ni mašinu za veš, prali smo na ruke. Izbacivala nas je iz kuće. Spavale smo u dvorištu, sa životinjama, sa psima, pakao smo doživjele - zaključila je Mirela.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.