x

ZLOČIN U LESKOVCU

Jezivi detalji na umrlici Biljane koja je zabetonirala muža: Porodica ub.jenog Ivana saznala stravičnu istinu na dan sahrane!

Tijelo Ivana S. pronađeno je juče u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, baš na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38) čije tijelo je poslije višednevne potrage pronađeno u ponedjeljak uveče. Jeziv detalj nalazi se na umrlici Biljane gdje je među ožalošćenima i njen suprug Ivan.

Očigledno je da je porodica vjerovala da je on živ i u Rusiji, gdje je započeo navodno nov život, kako im je godinama govorila Biljana. U toku je obdukcija Ivanovog tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a policija nije željela da kaže na koji način su saznali da je Ivanovo tijelo zabetonirano u pomoćnim prostorijama.


Djeca su saznala užasnu istinu da su ostali bez oba roditelja i da im je pri tom majka ubila oca, a kako se nezvanično saznaje presudila poslije 3 godine od zločina i sebi.

Ivanovi roditelji koji žive u selu Vučje treba da organizuju i njegovu sahranu. Podsjetimo, u podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno tijelo Biljane S., po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.


Kako se nezvanično saznaje, riječ je o tijelu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona još prije tri godine i zalila betonom.

Jedan od rođaka kaže da je odmah poslije sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena. Policija obezbjeđuje mjesto zločina i uviđaj je u toku, kao i istraga ovog nevjerovatnog slučaja.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.