x

JEZIVI DETALJI UBISTVA U BANJALUCI: Zabili šarafciger mladiću (29) u glavu jer je pjevušio ispred pekare! (FOTO)

BANJALUKA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice uboden je šarafcigerom u glavu u tuči dvije grupe mladića u Banjaluci. Policija je uhapsila Gorana Bilčara (28) iz Banjaluke i Marka Mihajlovića (27) iz Trna zbog sumnje da su usmrtili Milovanovića.

Obračun se desio u ulici Nikole Pašića, kada su se srele dvije grupe mladića, a kako su ispričali svjedoci iz okolnih objekata, u blizini kojih je došlo do tuče, kažu da je krvavom obračunu prethodila bezazlena svađa zbog saobraćaja.


Druga verzija je, prema prvim rezultatima istrage, da je ubijeni Milovanović s društvom proslavljao završetak fakulteta jednog prijatelja, a nakon toga su svratili u pekaru da nešto pojedu. Tu su se istovremeno zatekli osumnjičeni Bilčar i Mihajlović, a svi su bili pod dejstvom alkohola.


ON JE OSUMNJIČEN DA JE IZBO MILOVANOVIĆA: Goran Bilčar

Njima je navodno zasmetalo to što su Milovanović i njegovi prijatelj pjevušili ispred pekare, pa su počeli da im dobacuju zbog čega je došlo do svađe.. a zatim i do tuče.

Iz MUP RS su saopštili da je Milovanović u tuči uboden šarafcigerom dva puta, prvo u vrat, a zatim u sljepoočnicu, zbog čega je na mjestu ostao mrtav. Prema nezvaničnim informacijama, Bilčar je osumnjičen kao direktni izvršilac ubistva.


UHAPŠEN: Marko Mihajlović

Stanovnici Kozarske Dubice su šokirani. Niko ne vjeruje da je njihov sugrađanin ovako tragično stradao.

"Otišao je da izađe u grad, a desila se ovakva tragedija. Njegovi roditelji su neutješni, to im je sin jedinac", navela je jedna od poznanica.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.