x

JEZIVO! OŠTRIO NOŽ DA UBIJE MAJKU, PA ZAKLAO KOMŠIJU KOJI MU JE POMAZIO PSA: Komšije ubice iz sela kod Vranja u STRAHU!

Policija iz Vranja od nedjelje popodne traga za Nenadom Cikotićem (43), osumnjičenom da je kobnog dana sa 24 uboda nožem usmrtio komšiju Milivoja Mitića (64), preklao ga i obezglavljenog ostavio na ulici u selu Donje Trebešinje.

Obudkcija surovo ubijenog Mitića završena je u ponedjeljak i on je danas sahranjen na seoskom groblju.

Njegove komšije su potpuno šokirane zločinom, ali i u strahu od odbjeglog osumnjičenog ubice.

-Cikotić je u nedjelju naoštrio nož i ušao u kuću, u kojoj živi sa bratom blizancem i majkom. Majci je rekao da je spremio nož za nju. Naredio joj je da odmah krene za Vranje i u kontejnerima skupi hranu za njegove kerove, inače će je ubiti. Jadna žena je uplašena odmah krenula, a on je ostao da se bavi kučićima. Imao je oko 20 kerova, koje je držao u lokalu u prizemlju kuće, koju im je napravio pokojni otac. Majka je sa drugim sinom živjela na spratu, oni su oboje fini, ali su stalnom strahu od Nenada. Nenad je uvijek bio čudak, iz kuće nije izašao posljednjih sedam godina, ima kosu do pola leđa, ni sa kim ne priča, počinju priču komšije.

Milivoje Mitić pored kuće Cikotića prošao je na povratku kući, u kojoj živi sa sinom.

- Išao je uz ogradu Cikotićevog dvorišta. Jedno njegovo kuće je bilo blizu ograde, uz ulicu i Milivoje je pružio ruku i pomazio ga. Tada je Cikotić napao Milivoja. Sa naoštrenim nožem, kojim je prethodno prijetio majci, izletio je iz dvorišta i na ulici napao Milivoja. Ubo ga je 24 puta, i onda zaklao tako da mu je jabučicu izvadio, bukvalno mu je odsjekao glavu, opisuju šokirane komšije.

Kažu i da u tom trenutku niko od njih nije bio napolju, da bar pokuša da pomogne Milivoju.

-Samo je Nenadov brat u posljednjim sekundama vidio šta se desilo. Cikotić je poslije zločina ušao u svoje dvorište, obrisao nož vodom iz bunara i bratu rekao: "Sredio sam Milivoja. Trovao mi je psa". Onda je pobjegao niz livadu, kažu komšije.

Od tada traje potraga za osumnjičenim ubicom.

-Jesmo u strahu. Vrlo je moguće da se ovdje negdje krije. Pa on iz kuće nije izašao godinama , a kamoli iz sela. Nije nam svejedno, ali policija je tu svuda, sve pregledaju, danonoćno. Sigurni smo da će brzo da ga nađu i uhapse, kažu komšije.

Za ubijenog Milivoja svi mještani Donjeg Trebešinja imaju samo lijepe riječi.

-Milivoje je skoro deset godina gledao suprugu, koja je bila šlogirana. Umrla je prije pola godine. Starija kćerka im je udata, a Milivoje je živio u kući sa sinom koji se još nije oženio. Primao je samo pola penzije, 4.500 dinara, čekao je punu penziju ali je nije dočekao, kažu komšije.

Sa osumnjičenim ubicom još odranije niko nije imao nijednu lijepu riječ.

-Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći. On je od tada maltertirao majku i brata na najgori način. Tjerao je majku da bere grane i vuče drva za ogrijev, da po kontejnerima skuplja hranu za njegove kučiće. Niko sa njim nikad nije ni htio da se druži, svi u selu su ga se bojali. Majka mu se tek sinoć vratila iz Vranja. Kuka žena, kaže: Taj nož je oštrio za mene. Što mene ne ubi?, pričaju komšije.

(BKTVnews)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.