x

Jezivo proročanstvo vidovnjakinje od prije 12 godina: Predvidjela koronavirus?

Spremite se da se naježite. Američka starleta Kim Kardašijan (39) je objavila isječak iz knjige koju je 2008. godine napisala vidovnjakinja Silvija Braun u kojoj opisuje simptome i prirodu korona virusa koji će napasti svijet 2020. godine.

Prije nego što je poznata vidovnjakinja, Silvija Braun - inače preminula 2013. godine - predvidjela je bolest koja se širi svijetom. Kim Kardašijan je izbacila skrinšot teorije iz knjige na Tviteru, a poslala joj ga je starija sestra Kortni Kardašijan (40).

- Oko 2020. godine teška bolest nalik upali pluća širi se se svijetom, napadajući pluća i bronhije, odupirući se svim poznatim tretmanima i lijekovima. Ono što će biti još više čudno od same bolesti jeste to što će nestati podjednako brzo kao što je i došla. Napašće još jednom poslije deset godina, a zatim će potpuno nestati. - piše u knjizi "End of Days".


Naravno da ovo zvuči veoma slično korona virusu odnosno COVID-19, bolesti koja je izazvala globalnu paniku i postoji mogućnost da ga je Silvija zaista predvidjela.

Inače, od korona virusa je već obolio holivudski glumac Tom Henks (63) i njegova žena Rita Vilson (63), tokom boravka u Australiji zbog potreba snimanja filma.


U sred panike, slavna starleta Kim ne rizikuje. Ona tvrdi da njena sestra Kloi Kardaşijan kašlje i kada je Kloi poklonila Kiminoj kćerki kutiju sa šminkom, Kim je obrisala kutiju vlažnim maramicama i sve to snimila na Instagram stori.

Ona kaže da će to učiniti svaki put kada joj neko nešto da u ruke.

.

.



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.