x

u zavojima, potpuno otekla

Jezivo: Tamara Đurić pokazala kako je izgledala nakon operacije!

Starleta Tamara Đurić nedavno se pohvalila na Instagramu kako je imala estetsku operaciju u Turskoj, a sada je objavila i kako je izgledala odmah nakon iste.

Naime, Tamara je putam Instagrama podijelila fotografije na kojima se vidi da je u zavojima, ali otok i modrice su i te kako vidljivi.

- E, bila sam i ružnija - našalila se Tamara na svoj račun.


Starleta je takođe pokazala i kako je prošao cijeli proces, te je došla do sadašnjih rezultata.

Video bi mogao biti uznemirujući za nekoga, a možete ga pogledati ovdje


Tamaru su mnogi osuđivali zbog operacija koje je imala, međutim, ona je više puta istakla da je i te kako zadovoljna rezultatima, te se ne kaje uopšte.

Đurićeva je nedavno u emisiji otkrila zašto se podvrgla operacijama.


- Nisam ja promijenila spol, ja sam malo lice zategla. Idu godine, pada tonus lica, ja samo to malo zategla i tako se vratim par godina unazad - rekla je ona.

Tamara je otkrila i da li kod nje postoji granica kada su plastične operacije u pitanju.


- Pa generalno postoji jer još uvijek izgledam kao i nekada, ali ne isto kao kad sam imala 20 godina. Gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti, tako da savjetujem žene da ne kreću ovim putem ako ne moraju. Ovo je moj jedini porok ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lijepo je u redu, ali dešava se da žene izgube kompas i da se pretvore u ružno. Po mom mišljenju ja nisam pretjerala i ovo je "knap" - rekla je ona u emisiji Amidži šou.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.