x

Joker Deluxe je novo mjesto u Sarajevu gdje vas čekaju najbolje nargile! (GALERIJA)

U petak, 15. marta na odličnoj lokaciji u Sarajevu (Zmaja od Bosne 85.) svečano je otvoren Shisha bar Joker Deluxe. U uistinu posebnom, čarobnom ambijentu, na kojem se pažljivo radilo, moći ćete da pronađete pravi mir i potpuno se opustite, bilo da je u pitanju dnevna ili večernja varijanta, a najbolja shisha će svakako doprinijeti tome da uživate u svakoj tamošnjoj posjeti. 

Shisha Bar Joker Deluxe

Zmaja od Bosne 85, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Veliki broj posjetioca imao je priliku da se već tokom velikog otvorenja uvjeri kako je Joker Deluxe nešto posebno. Predivno uređen prostor pruža svakom od vas da se opustite i uživate u najboljoj nargili ili drugim ponudama koje objekat nudi. Svako od vas će bez sumnje vrlo jednostavno pronaći kutak za sebe i društvo i biti dio svega što će se tamo dešavati. 


Ljubazno i raspoloženo osoblje vam stoji na usluzi, a Joker Deluxe je već prvim gostima dao do znanja da ih tamo očekuje nargila visoke kvalitete i s najboljim aromama. Prijatna i vrlo ugodna atmosfera koja je vladala svakako je doprinijela tome da posjetioci ostanu što duže, pa ne čudi i zašto su najavili svoj povratak. 


Novootvoreni Joker Deluxe apsolutno je posebno i jedinstveno mjesto, stoga nemate razloga da gubite vrijeme. Dozvolite sebi malo oduška i uvjerite se da su momenti koje tamo provedete čisti hedonizam. Jedinstvene ponude čekaju na vas, stoga dobrodošli. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.