x

Još jedna tragedija zadesila je porodicu Darka Radovanovića: Pjevačeva bivša snaha up.cala je sa šest metaka... Drama u Obrenovcu!

Jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima Darko Radovanović tragično je nastradao zajedno sa svojim menadžerom u teškoj saobraćajnoj nesreći 2011. godine na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Međutim, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila ovu porodicu.

Pjevačeva bivša snaha A. R. iz Obrenovca u martu prošle godine je uhapšena zbog pokušaja ubistva nevjenčanog supruga A. J.

A. R. je, nakon višegodišnjeg maltretiranja, u svog supruga ispalila kišu metaka, a potom se sama prijavila policiji. Kako se navodi, ona, koja je inače iz ugledne i dobrostojeće obrenovačke porodice, je skoro deceniju trpjela porodično nasilje i torturu. Prema prvim informacijama iz istrage, ona je uzela pištolj "glok", koji posjeduje njena zaova. Ispalila je cijeli šaržer i sa pet hitaca pogodila nevjenčanog supruga, po dva hica u grudi i u stomak, a jedan u zadnjicu. Kobni sukob započeo je u subotu na svadbi njene rođake kada se posvađala sa suprugom koji je bio pijan. On je u jednom trenutku i fizički nasrnuo na ženu, nakon čega je ona uzela pištolj i upucala ga.


Do sukoba i svađe koja je kulminirala u pucnjavu je došlo u prisustvu njihove zajedničke kćerke i sina ubijenog iz prvog braka.

- Njegov sin je istrčao iz kuće sav krvav, i uputio se ka susjednoj kući gdje mu žive tetka i baba. One su počele da viču. Za to vrijeme A. R. je pozvala policiju i sama se prijavila. Nakon toga je sin došao i zagrlio maćehu - rekao je tada izvor koji je bio upoznat sa incidentom.


Ona je uhapšena i pred tužiocem je rekla da je na muža pucala u samoodbrani. Svjedočio je i njegov sin, koji je priznao da je njegov otac maltretirao maćehu.

A. R. je bila u braku sa bratom poginulog Radovanovića, a iako je sa njim dobila dvoje djece, napustila ga je kako bi u Italiji započela život sa suprugom koji je maltretirao. Iako su se Radovanovićev brat i ona rastali, ona nikada nije vratila svoje djevojačko prezime, a nikome nije jasno zašto je to učinila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.