x

Još uvijek ništa od nanogice: Sin Željka Mitrovića "uhvaćen" kako lumpuje sa djevojkom i bivšim zadrugarom! (FOTO)

Sin Željka Mitrovića, Aleksandar Mitrović, osuđen je prvostepenom presudom na godinu dana kućnog zatvora zbog toga što je prije šest godina kolima usmrtio maloljetnu Andreu Bojanić.

Sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, Aleksandar, u kućnom zatvoru će, uz elektronski nadzor, provesti nešto više od devet mjeseci s obzirom na to da je nakon saobraćajne nezgode 2013. bio u pritvoru gotovo tri mjeseca. Presuda još nije konačna i na nju mogu da se žale tužilaštvo i odbrana. Dok ne stigne zvanična presuda Aleksandar Mitrović koristi slobodne dane kako bi ih proveo sa svojom dugogodišnjom djevojkom.


Voditeljka Tijana Stoisavljeić usnimila je  momenat dok Aleksandar Mitrović razmjenjuje poljupce sa djevojkom u jednom beogradskom lokalu. Društvo im je pravio i bivši zadrugar Anđelo Ranković, koji je sudeći prema ranijim fotografijama izuzetno dobar prijatelj sa sinom Željka Mitrovića. Također, Aleksandru je društvo pravila i sestra. 


Podsjećamo, otac pokojne Andree Bojanić, Savo, nezadovoljan je presudom i najavio je žalbu, a isto je najavilo i Prvo osnovno tužilaštvo.  

Željko Mitrović presudu je prokomentarisao na Tviteru. „Poslije tri vještačenja, koje nisam tražio ja ili moj sin Aleksandar već tužilaštvo, sva tri su potvrdila da moj sin Aleksandar nije kriv, ali je danas sud osudio mog sina samo zato što je moj sin. E, moj časni sude!", naveo je Mitrović.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.